Pernilla Wahlgrens lyxhus i Spanien – se bilderna inifrån villan

Pernilla Wahlgren köpte 2022 ett nytt hus i Marbella. Se bilderna inifrån den lyxiga villan här!

Sedan 2016 har svenska folket fått följa med i vartenda steg av Pernilla Wahlgrens, 56, liv genom realityserien ”Wahlgrens värld”. Vi har fått se henne leva som singel, till att bli kär i Christian Bauer och sedan förlova sig med honom. Hon har även köpt, sålt och byggt bostäder framför kameran. 

Pernilla har blivit en av Sveriges mest älskade tv-personligheter och förra året fick hon den enorma äran att leda ”Allsång på Skansen”, ett uppdrag som hon är aktuell för i år igen.

Wahlgrens värld vann en Kristall för Årets program 2018.

Pernilla Wahlgrens semesterhus i Marbella 

Pernillas framgångsrika karriär har sannerligen givit henne en hel del klirr i kassan. 2018 köpte hon sitt första semesterboende i den spanska semesterstaden Marbella. Huset hade en ljusrosa fasad som hon tyckte var så pass fin att hon döpte huset till ”Casa Rosa”. Villan hade även en stor tillhörande terass med utsikt över en närliggande by och hela vägen bort till havet.

Det vackra semesterhuset blev väl uppskattat av både Pernilla själv men även av hennes barn och vänner och ”Casa Rosa” hade ständigt besök av diverse gäster, till den grad att Pernilla inte tyckte att boytan inte räckte till. Hon kände att det var dags för något nytt. 

Pernilla köpte helt enkelt ett nytt hus under 2022. Det nya huset är större och har en egen pool samt en liten trädgård. Tidigare hette det nya huset ”Casa de las Estrellas” men efter ett tag beslutade hon sig för att ändra namn – till något som passade henne bättre. 

Pernilla valde att byta namn på huset till “Casa Piña”. 

Piña är det spanska namnet för ananas, och med tanke på Pernillas stora kärlek för ananas kändes namnet givet. 

När Pernilla inte jobbar åker hon gärna till huset i Spanien.

Så mycket kostar Casa Rosa 

Men vad hände med ”Casa Rosa”? Sanningen är att Pernilla behöll det rosa huset i Marbella men istället för att låta det stå tomt och oanvänt, hyr artisten ut bostaden till glada semesterfirare. 

Så vad behöver du betala för en vecka i ”Casa Rosa”. Enligt nöjessajten Hänt kostar det 2 500 euro att hyra huset i en vecka. Vilket motsvarar ungefär 28 000 kronor. 

Bilderna inifrån lyxiga Marbella-villan

Medan ”Casa Rosa” präglades av färgglad inredning som fullkomligt andades Pernilla Wahlgren, är inredningen i ”Casa Piña” lite mer avskalad. Genom åren har Pernilla visat upp en hel del bilder från huset som är hennes happy place, som hon själv kallar det. 

Se bilderna inifrån den lyxiga villan här: