Bonde-Susanna inför dotterns födsel: "Jag vill försöka..."

Bonde söker fru-Susanna och Hannes väntar sitt andra barn. Nu berättar hon om förberedelserna inför förlossningen och vad hon vill göra annorlunda till skillnad från sin första förlossning.

Bonde söker fru-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson väntar sitt andra barn.
Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson väntar sitt andra barn.

Mjölkbonden Susanna "Showbonden" Karlsson sökte kärleken i 2018 års upplaga av dejtingprogrammet Bonde söker fru. I programmet fann hon sin Hannes Haraldsson och paret har sedan sin medverkan hunnit förlova sig och fått sonen Tor.

Familjen blir fyra – Susanna och Hannes blir tvåbarnsföräldrar

I början av januari berättade Susanna att familjen Karlsson-Haraldsson väntar tillökning. På Instagram delade hon ultraljudsbilder och skrev:

"Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli fyra i juli".

Läs mer: Gravidlycka: Bonde söker fru-Susanna och Hannes väntar sitt andra barn

Några månader senare berättade Showbonden även att det var en liten flicka som låg i magen. Könet hade paret vetat om ett tag men avslöjande det för sina följare genom en video på Instagram där Susanna målade kvinnosymbolen på magen.

Läs mer: Gravida bonde-Susanna avslöjar bebisens kön: "Vi ska få en..."

Förbereder inför förlossningen

Förlossningen närmar sig med stormsteg och Susanna har gått in i graviditetsvecka 29. På Instagram delar hon sina tankar kring förberedelserna och vad hon vill göra på dotterns födsel.

"Med Tor har jag inte något förlossningsbrev eller lista på saker jag ville eller inte ville ha", skriver hon och fortsätter:

"Vad vill jag göra annorlunda? Jo, jag har börjat fundera på just det. Jag vill till exempel försöka ta en större del av latensfasen och öppningsskedet hemma. Sen skulle jag vilja se om jag kan komma över till krystfasen utan att ta epidralbedövning. Sist hade jag tur som tog den tidigt så att den hade slutat verka när det dags för krystfasen, men jag undrar om jag inte kanske hade kunnat klara mig helt utan den? Det åter stå att se".