Annons:
Hem > Gravid > Onlinekurs: Nu kan du testa gravidyoga
Onlinekurs: Nu kan du testa gravidyoga

Onlinekurs: Nu kan du testa gravidyoga

Gravidyoga har verkligen exploderat de senaste åren och de rekommenderas nu av de flesta barnmorskor. Men det är inte alltid lätt att ta sig till en yogastudio, särskilt inte när du är gravid. Ett bra alternativ är att ta en onlinekurs, som låter dig få alla fördelar med yogan från ditt eget hem.

Mammasidan kan nu stolt presentera två kurser i gravidyoga för våra besökare. Kurserna presenteras i samarbete med yogastudion Egentid, som är riktiga veteraner inom gravidyoga.

Lisa Henriksson, ägare av Egentid, har designat de två fantastiska kurserna. De fungerar både fristående och tillsammans och ser till att du får ut precis just du vill ha av din yoga.

Lisa Hanriksson, Egentid

Lisa Henriksson, Egentid

Gravidyoga: Lugn och närvaro (299 kronor) passar för alla som vill fokusera på det mentala och mindfulness. Den passar även utmärkt för dig som är nyfiken, men som kanske aldrig provat yoga förut.

Köp kursen här!

Gravidyoga: Värme - Styrka - Energi (399 kronor) är tre stärkande och värmande pass, som på ett skonsamt bygger din gravida kropp. Passar både nybörjare och de som provat på yoga förut.

Köp kursen här!

Så varför ska du testa gravidyoga? Lisa på Egentid ger dig här sina bästa tre skäl:

1. Bra träning
Gravidyoga är en fantastiskt bra träning som stärker kroppen och ökar kroppsmedvetenheten. Övningarna ger dig ökad tillit till din egen förmåga och inneboende kraft samt ökar din närvaro.

2. Ger bevisat massor av goda effekter
Det är vetenskapligt bevisat att gravidyoga är bra för dig som väntar barn. Flera internationella studier påvisar gravidyogans goda effekter: bra mot illamåendet, bättre sömn, lägre blodtryck, ökat välbefinnande, mindre upplevelse av stress och mindre besvär av ryggont.

3. Enkelt att yoga online
Med möjligheten att köpa ett online pass kan du kan träna när du vill, hur ofta du vill, var du vill! Du kan själv välja om du vill träna hela pass varje gång eller bara vissa positioner. Härligt att kunna välja själv när, var och hur ofta du vill yoga.

Det finns alltså många skäl att testa gravidyoga, och med MinBebis kurser är det snabbt och lätt att köpa dem. Köp Gravidyoga: Lugn och närvaro eller Gravidyoga: Värme - Styrka - Energi genom att klicka på länkarna.

Visste du att Mammasidan har fler onlinekurser? Kolla in hela vårt utbud här!

Annons