Hem > Kinesiskt Horoskop > Ditt kinesiska djurtecken är Tigern
Ditt kinesiska djurtecken är Tigern

Ditt kinesiska djurtecken är Tigern

Tigern är en spännande och modig person, med stor personlig utstrålning och charm. Du vågar konfrontera saker, även om du står ensam. Du har mycket bestämda meningar om saker och ting och besitter en stark vilja. Du blir fort mycket engagerad i det du gör, och visar stor iver. Din drivkraft kan hjälpa dig i livet, men också skaffa dig en del ovänner och problem om du inte är försiktig.

[SHARING_BUTTONS]

Du kan också vara snabb på att hitta originella lösningar, är proppfull med idéer och innehar stark företagarlust över nya projekt. Du är lekfull, optimistisk och full av humor.  Du är även väldigt empatisk och vet instinktivt vad andra känner och dessutom är du hjälpsam och hängiven till din familj och vänner.

Du har också några negativa sidor: Ditt engagemang kan leda till hög stressnivå och frustrationer över människor och händelser. Din höga energi nivå kan leda till att du känner dig spänd och dina önskningar om att få saker och ting gjort snabbt och på det mest effektiva sätt medför frustration om du möter förhinder och förseningar. Du kan också vara lite för impulsiv, och kan med fördel tänka dig för några gånger innan du handlar.

Bästa partnermatchning:
Vilket djurtecken passar Tigern bäst med?

Dela:
Lägg ut ditt djurtecken på Facebook

Hitta flera kinesiska djurtecken:
Vilka djurtecken är dina vänner och familj?