Annons:
Hem > Native > Så får du ditt förkylda barn att klara av natten
Så får du ditt förkylda barn att klara av natten

Så får du ditt förkylda barn att klara av natten

Alla som har eller har haft småbarn vet att förkylningar hör den tiden till. Visste ni till exempel att bebisar drabbas av upp till sju förkylningar under sitt första levnadsår?

 Även om det "bara är en förkylning” så kommer den alltid olägligt och resulterar ofta i lika gnälliga föräldrar som barn då sömnen brukar bli rubbad hos alla parter. Att sova med en igentäppt näsa är nämligen ingen lätt match – Herr Nästäppa är en uthållig typ som inte gärna slänger in handduken i första taget.

 När ditt barn är förkylt är sömn och vila viktigt för att bli frisk, och ju snabbare barnet blir friskt och återfår sina sömnrutiner, desto snabbare kommer du som förälder också kunna sova ordentligt. Därför är en bra nässpray räddningen för ett barn med täppt näsa (och trötta föräldrar).

Otrivin utan konserveringsmedel 0,5 mg/ml för barn från 1-12 år, lindrar nästäppa hos barn i upp till tio timmar. Ge barnet en dos innan läggdags, så ökar chanserna att barnet vaknar piggare nästa morgon. En win-win situation helt enkelt! 

Med Otrivin nässpray behövs bara en spray i varje näsborre, och är därmed enkelt att använda även på små barn. Sprayen lindrar nästäppa inom några minuter, genom att öppna näspassagen. Det blir snabbt lättare för barnet att andas och du som förälder kan lugna dig med att barnet kan andas under natten.

Sov så gott! 
 

Otrivin utan konserveringsmedel 0,5 mg/ml nässpray är ett receptfritt läkemedel för nästäppa vid förkylning och akut bihåleinflammation som innehåller xylometazolin. Bör ej användas längre än 10 dagar i följd. För barn 1-12 år. Läs bipacksedeln noggrant. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S, se.gsk.com. Varumärken ägs av eller licensieras till GSK. ©2018 GSK eller dess licensgivare. CHSE/CHOTRI/0020/17b, MAR 2018.

I samarbete med GSK 

 

Annons