Annons:
Hem > Native > Visst kan du kombinera karriär med småbarnsliv!
Visst kan du kombinera karriär med småbarnsliv!

Visst kan du kombinera karriär med småbarnsliv!

Det har länge varit en slags ofrivillig motsättning mellan att ha en karriär, och vara en småbarnsmamma. Även om man som mamma starkt motsätter sig den ”oskrivna regeln” att man inte ska kunna ha både en karriär samtidigt som man har ett fungerande familjeliv, tycks det alltid vara andra i ens närhet som har synpunkter på hur man hanterar situationen.

Men självklart går det att hinna med både karriär, barn och familj! Det handlar om att släppa det dåliga samvetet, känna efter vad som passar bäst för dig och din familj – och våga be om hjälp. Ingen är perfekt, och vi behöver alla en hjälpande hand då och då.

Idag finns alla möjliga typer av tjänster för att underlätta vardagen – matkassar hemlevererade till dörren och appar som håller koll på ekonomin, för att nämna några. Men en tjänst som knappast är ny, men som tillhandahålls på ett modernt och smidigt sätt är barnvaktstjänsten myNanny .

Vissa dagar kan kräva mer av dig på jobbet, eller kanske behöver du åka på bort några dagar på en jobbresa? Låt inte barnens rutiner rubbas på grund av ditt jobb, utan anlita en barnvakt som fixar hämtning, lekstunder och middag när du i lugn och ro behöver fokusera på arbetet!

Via myNanny blir ni ihop-parade med en barnvakt som möter era specifika önskemål, uppdraget skräddarsys efter era behov, och barnvakt handplockas sedan för bästa match. Alla barnvakter i myNannys stora nätverk har gedigen erfarenhet, har genomfört utbildningar inom pedagogik och säkerhet, och har gått igenom noggranna bakgrundskontroller och intervjuer.

Oavsett om det gäller stående dagar eller sporadiska tillfällen, hjälper myNanny till med att göra vardagspusslet lite lättare. De finns i hela Sverige, från storstad till landsbygd.

Här kan du se alla städer där myNanny finns representerade.

Och du, sluta att en gång för alla bry dig om vad alla andra tycker och utgå från vad som känns bäst för dig själv och din familj!

 

I samarbete med myNanny

Annons