Annons:

Testa dig på ett av våra Quiz. Testa din kunskap om graviditet och föräldraskap.

Test - Vilken föräldratyp är du?

Vilken föräldratyp är du?

Vilken föräldratyp är du? Testa dig med vår föräldraquiz och lär känna dig själv! Testet är baserat på fyra kända föräldrastilar på var sin ytterkant. Det här testet får inte ses som något annat än underhållning, och är inte en facklig kartläggning av dig som förälder. 

Taxonomy upgrade extras: 

Hur många barn får du?

Hur många barn får du?

Är du barnkär eller passar det bättre med en hund? Ta vår quiz och upptäck hur många barn du kommer att få. Är det du som ska börja bygga - eller föra släkten vidare? En sak är i alla fall säker - detta med barn blir inte alltid som man tänkt sig…!

Taxonomy upgrade extras: 

Mammasidans digitala graviditetstest!

digitala graviditetstest

Några graviditetssymtom uppträder så tidigt att du kan få misstankar om att du är gravid redan innan det är möjligt att testa genom ett graviditetstest. Vi har baserat det här testet på dessa tidiga och vanliga men alltjämt osäkra symtom. 

Taxonomy upgrade extras: 

Test: Vård av nyfödda

Vård av nyfödda

Redo för barn? Har du redan de grundläggande kunskaperna? Hur ofta ska barnet ha mat? Ny blöja? Vad med påklädning och mys? Testa din kunskapsnivå med vår spädbarnsvårds quiz!

Taxonomy upgrade extras: 

Hur amningskunnig är du? Ta testet!

amning

Vad kan du om amning? Många kvinnor ammar, och de ammar längre när de har kunskap om amning. Testa dig själv! Hur bra koll har du egentligen om amning? Klarar du kunskapstestet?

Taxonomy upgrade extras: 
Annons