• gallon82

    vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag

    Tänkte starta en tråd för oss som precis fått MF efter IVF/FET så vi kan stötta och uppmuntra varandra.

    Min historia i korta drag:Första IVF. plussade 30/3. Började få små bruna flytningar 6/4, åker till akuten 8/4 där de konstaterar att gravtest är neg och slemhinnan alldeles för tunn för en pågående graviditet. 9/4 de stora blödningarna kommer - mår skit fysiskt och psykiskt. 10/4 ringer RMC och berättar nyheten får tid för VUL 11/4 för att se om skrapning behövs samt diskussion om fortsatt behandling. Hoppas på försök innan sommaren. Vi har 3 eskimåer i frysen.

    Nån mer som vill vara med?

  • Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag
  • gallon82

    vad skönt Catta att natten har varit bra och att du mår bättre idag. Vad spännande med hus - köpte hus förra året och håller som bäst på att renoverar ett badrum som förhoppningsvis blir klart i veckan. Så har jag börjat gå bredvid på mitt nya jobba som jag ska börja på efter midsommar - vilket känns jättebra.

    Här mår vi faktiskt ganska bra efter omständigheterna - har nog mer och mer accepterat MF:et. Har nu börjat planera ett trädäck som vi ska bygga till sommaren så att vi har någonstans att sitta under de ljumna sommarkvällarna.

    har nu slutat blöda helt vilket jag också påverkar att jag kan gå vidare. Blir ju inte påmind lika mycket när man inte behöver byta binda hela tiden. Känns på något sätt som min man och jag har kommit närmre varandra i hela den här processen - ett stort plus i allt elände...

    kramar - hoppas att det är våran tur snart.

  • Catta80
    Det där med att du och din man kommit närmare varandra upplever jag med, vi kramas och pussas och säger "älskar dig" ett par gånger om dagen nu känns underbart.
  • Fismamman

    Vi börjar också hämta oss. Vädret har hjälpt till. Vi har fixat med övervåningen och köpt möbler till Fisens rum.

    Upplever också att vi kommer närmre varandra. I helgen har jag inte tänkt på mf hela tiden, det har lättat. Skönt.

  • Catta80
    Idag har jag tänkt försöka vara utan tabl iallafall...blir så mupp av dom. Jag har såklart tänkt på MF hela helgen...har ju inte haft något val
  • Fismamman

    Det är skitjobbigt när kroppen påminner hela tiden. Hur länge är du sjukskriven, Catta?

  • Catta80
    Fismamman skrev 2007-04-16 08:17:45 följande:
    Det är skitjobbigt när kroppen påminner hela tiden. Hur länge är du sjukskriven, Catta?
    Helt ärligt så är jag inte sjukskriven kan man bli det?
  • Fismamman

    Ja det är klart. Med så mycket mediciner får du ju inte ens köra bil. Du har ju en vecka själv men om det behövs är det klart att man kan bli det.

  • Catta80
    Fismamman skrev 2007-04-16 08:22:37 följande:
    Ja det är klart. Med så mycket mediciner får du ju inte ens köra bil. Du har ju en vecka själv men om det behövs är det klart att man kan bli det.
    Ok...kanske ska kolla upp det då. Tack!
  • dagmara

    Då är jag här också...Min historia:Första IVF, FET nr 2. Började få små bruna flytningar 31/03, men plussade 07/04 och sen komm blödningen.Plussade igen 11/07(har redan bokat ny FET, trodde att det var kört). Åker till SU där de konstaterar att slemhinnan är fortfarande tjok men det är för tidig att se om jag är gravid. Fick tid föt VUL 25/04. 13/4 de stora blödningarna kommer, krampar och ont. Födder en klump och vet att det var min lilla hjärta...Är sjukskriven i 2 veckor och känner att jag behöver det.
    Hoppas på försök innan sommaren. Vi har 6 eskimåer i frysen. Nu vill jag lyckas...
    Kramar till er alla och sorry för mitt svenska, men det är min tredje år hos er.

  • Fismamman

    Välkommen hit dagmara. Hoppas att det snart är din tur. Vad jobbigt du hat haft det. Hoppas du kan samla kraft för en ny omgång.

Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag