• Freddie K

    Är olika fittor olika sköna?

    Vissa är trängre och andra är slappare. Jag föredrar när de är lite trängre. Tycker det är skönare, sen spelar det väl in om man har känslor för henne också. Att ligga med någon som man inte har känslor för kan jag tycka inte är så skönt.


    Du tror att du vet vem jag är. Då har du inte varit i min värld!
  • Freddie K
    Tink skrev 2024-02-03 13:22:00 följande:
    "Trång" betyder nästan alltid att hon inte tycker det är skönt. Slidan är ju inte en  grotta utan består av muskler som vid upphetsning blir blodfyllda och mer elastiska. Samtidigt höjs livmodern en aning, så att slidan blir längre och dessutom våt för mindre friktion.

    En fullt upphetsad kvinna ska alltså kännas mjuk, varm och smidig inuti utan större motstånd, förutom kanske just vid slidöppningen.

    Om hon däremot är nervös eller känner olust, så är slidväggarna stelare, livmodern är längre ner och hon kanske även är mindre fuktig. Om en erfaren och skicklig älskare uppfattar sin kvinna som "trång", så avslutar han penetrationen omedelbart och gör något annat en bra stund så att hon kan komma ikapp.
    Jag har varit med de som har varit ganska trånga och de har tyckt att det har varit skönt, men visst öppnar väl sig fittan upp sig lite om hon tycker att det är skönt.
    Du tror att du vet vem jag är. Då har du inte varit i min värld!
  • Freddie K
    Tink skrev 2024-02-03 13:30:04 följande:
    Det finns naturligtvis en viss skillnad på hur vältränad man är i underlivet, men det är ofta en sak vad kvinnor säger och en annan sak vad de egentligen tycker. Är hon trång, så gör något annat ett tag. Ett tips direkt från hästens mun. 
    Tack för tipset. Glad. Ska tänka på det tills nästa gång.
    Du tror att du vet vem jag är. Då har du inte varit i min värld!
Svar på tråden Är olika fittor olika sköna?