• sth67

    Vi som går på Carl von Linne kliniken fortsättningstråd igen.....

    Jag startar om tråden hoppas ingen annan gjort det då jag inte kan hitta den..
    välkomna alla gamla kämpare och nya.

  • Svar på tråden Vi som går på Carl von Linne kliniken fortsättningstråd igen.....
  • sth67

    hoppas ni hittar hit alla från CVL. ..och att jag gjorde rätt.... kram till er alla

  • DjurgårdsRutan

    Hej tjejer.

    Vill önska er en trevlig helg. Håller tummarna för er alla. Vi kämpar fortfarande på med utredningar. Kollade på genrepet i melodifestivalen i går,och det bådar gott för i kväll.

    Kram

  • sth67

    hej , jag såg oxå genrepet, jag tror Malena vinner före Måns, Emd sedan Alcazar..jag dör om ugglan vinner ;)

  • Turbomamma

    Hej tjejer!

    Är nu tillbaka efter en heldag i Uppsala. Passade på att träffa syrran och fika lite. ET gick över förväntan så jag är så otroligt lättat. Fick tydligen ut 14 ägg i torsdags varav 10 var mogna. Av dessa befruktades 8 och idag fick jag tillbaka 1 toppembryo och fick 2 till frysen. Helt otroligt, jag som helt hade gett upp att någonsin få så bra kvalité att de kunde frysas. Hoppas, hoppas bara att det tar sig den här gången.

    Förresten ni som använt crinone och progesteron, vilket är att föredra?

    Ha en bra helg allihop. Kramar från Turbo

  • DjurgårdsRutan

    Grattis Turbo,vad kul.
    En liten fråga bara, känns det mycket när de sätter in embryot?
    Laddar med lite vin inför festivalen i kväll. Får se hur det går.
    Ha en fortsatt bra helg tjejer.
    Kram

  • Turbomamma

    Djurgårdsrutan: Nej har absolut inte kännt nånting någon av gångerna. Det enda man märker är när dom stoppar in spekulum (grejen dom använder för att hålla isär med), men det känns ju bara som en vanlig gyn.undersökning.

    Kram

  • EmmaElsa

    Godmorgon!

    Sth67: Bra initiativ! Att starta tråden igen! Jag tror inte att någon annan gjort det... Hur är det med dig idag?

    Turbo: Härligt! Vilket bra resultat! Måste kännas kanon! Jag håller tummarna tills de blir vita!! När har du testdag nu då?
    Hur är det nu? Har du fått ägg med sämre kvalitet innan och bra denna gången? Finns det någon orsak det det? Är lite nyfiken eftersom jag bara fått ut ägg av sämre kvalitet båda mina försök.... det kanske finns en chans att det blir bättre nästa gång??

    Kram till er alla!

  • sth67

    tack emmaelsa som frågar. Jag mår ok, är sugen på att sätta igång igen men samtidigt vill jag få kroppen i balans. Jag är mest ororlgi för att jag just passerat 42 år så kliniken skall säga åt mig att ge upp. Är det någon som vet någon som gått på Cvl som har varit äldre än jag?
    turbo: grattis igen. Då fick du 3 st 10 poängs ägg!! det är ju toppen! dom fryser aldrig in ägg som inte är 10 p. Så du har två chanser kvar i frysen och att bara göra ET är ju mycket mindre påfrestning än att gå igenom hela hormonbehandlingen. MEN nu hoppas vi att du skall slippa använda eskimåerna föränn ni skall ha syskon ;)
    Hoppas de andra hittar hit ;) kram till er alla
    ps vad var det jag sa :...Malena vinner !jag tippade 8 av 11 rätt igår. rätt placeringar ;)

  • Turbomamma

    Emmaelsa: Har dålig koll den här gången men jag har för mig att man har testdag 2 veckor efter återförandet. Vid tidigare försök har jag inte testat utan fått min mens öre testdag så man får väl hoppas att mensen håller sig borta den här gången.

    Har fått rätt många ägg men få befruktade och de har varit av rätt dålig kvalitét tidigare. Den här gången fick jag ut sammanlagt 14 ägg varav 10 var mogna jämfört med 8 förra gången. ICSI gjordes nu på samtliga ägg och jag tror att det var det som gjorde att det funkade bättre. Har ätit Lárgigin också men det var bara under några veckor och jag glömde typ lika ofta som jag kom ihåg. Så troligen var det ICSI:n och mycket tur.  

  • pavi

    Hej sth67!
    Jag gick på CvL för några år sedan. Jag var 42 1/2 år när jag började. Gjorde sedan 3 st IVF, den sista när jag var 43 år 3 månader.
    Så det var inga problem för mig i alla fall.
    Jag tror inte de är stenhårda med åldersgränser när man redan går där.
    Hoppas det går bra.

Svar på tråden Vi som går på Carl von Linne kliniken fortsättningstråd igen.....