• Fismamman

    vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag

    Ja det är klart. Med så mycket mediciner får du ju inte ens köra bil. Du har ju en vecka själv men om det behövs är det klart att man kan bli det.

  • Fismamman

    Välkommen hit dagmara. Hoppas att det snart är din tur. Vad jobbigt du hat haft det. Hoppas du kan samla kraft för en ny omgång.

  • Fismamman

    Till mig sa doktorn att jag skulle ringa om jag fick feber. Jag skulle ringa om jag var du Catta. Kan du ta febern när alvedonen går ur kroppen? På morgonen?

    Ingen aning om det där med blodet Gallon.

    Ibland undrar man ju om någon vill jäklas lite extra. En av mina patienter är gravid. Är precis så gravid som jag skulle varit om inget hänt. Nu ska jag jobba intensivt med den familjen. Träffa dem flera gånger i veckan. Följa graviditeten. Vilken ironi. Men det ska nog gå. På jobbet är det nog ok.

    Annars tycker jag också att det känns bättre och bättre.

  • Fismamman

    Tack. Jag tror att det ska gå bra men det kändes som hålet i hjärtat gjorde sig lite påminnt. Men vi ska ju alla snart bli gravida och då kommer det kännas lättare.

  • Fismamman

    Hoppas att det går bra för dig Scuri. Kan du ringa din klinik för att kolla upp vad som händer.

    Hoppas att ni kan finna styrka i varandra Catta men ibland är det skönt att prata med en utomstående. Det ni går igenom är ju omänskligt jobbigt.

  • Fismamman

    Nej Catta vad jobbigt detta är för dig. Har du fått antibiotika?

Svar på tråden vi som precis fått missfall efter IVF/FET och försöker ta nya tag