• Attityde

    Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3

    Har varit här inne och spanat lite. Är på G att kanske göra nåt åt mina bröst snart och tyckte ni hade väldigt bra länkar att titta och läsa på, vill ju veta vad jag ger mig in på !

  • Attityde

    Är det någon här som "fått" sin op pga av omständigheter, tex så stora så att man av medicinska skäl behöver reducera eller liknande? Jag har en väninna som fick hjälp av kommunen för sin op pga de var så stora. Jag har ett annat lite mer udda krux med mina, jag har 2 olika kupstorlekar, ok att bröst e lite olika i storleken men dte finns ju inte en bh med B kupa på ena sidan och cd på andra? Tänkte att man kanske kan få lite hjälp från kommunen eftersom jag av förklarliga skäl inte mår bra av detta, har ju 2 barn med som man vill kunna åka o bada med, men om man inte ens vill visa sig för sin man vill man ju inte visa sig på en offentlig badplats!

  • Attityde

    vilka plstikkirurger är de bästa i södra sverige? Nu har jag bestämt mig att nåt måste göras, e ju inte bara förstoring jag vill ha de måste "fixas" imed 2 barn ger de ett lite slitet intryck Har velat lite men nu är beslutet taget, och nu vill jag ha fakta priser tips mm har en son på 5 månader, man kanske sk avänta lite så man inet behöver bära så mycket? Hur länge ska man undvika det? JAg vet verkligen ingenting, mer än att jag vill ha gelé, men tipsa gärna, priset storl mm allt som är bra att tänka på! Jätte tacksam för svar!

  • Attityde

    oj finns det i Karlshamn, där ser man ska kolla det, har ju precis bestämt mig så jag har ju inte nosat reda påså mycket info än. Du får jätte gärna berätta mer efter du har varit på konsultationen. Känner ju lite så med att pga det ekonomiska är det inget som kommer ske innan sommaren iaf, och att göra det mitt i sommaren känns med lite olustigt, så för min del passar det ju bra om det tar lite tid innan man får komma in på OP.

  • Attityde

    Hm va inne å kollade och måste ju säga att det känns lite konstigt att de har 3 adresser? med samma telefon nummer?

    Någon här som tagit lån med garanti till sin OP?

  • Attityde

    Nisses lada brinner skrev 2008-02-07 08:31:55 följande:


    Nån som gjort bröstförstoring och samtidigt gjort vårtgårdarna mindre?Jag gjorde det i juni förra året, men mina vårtgårdar har "töjts" ut och är mycket större än när dom precis var ny opade. Känns ju väldigt trist!Brukar det bli så eller?
    Vill med veta hur det blir med det, vill också fixa det när man ändå är där å gör iordning dem, men töjs de ut direkt igen känns det kanske inte som om det är värt det?
  • Attityde

    Hm då kanske man likagärna kan strunta i vårtgården, om den ändå töjs ut menar jag. Hur blir det med nerver och så efter de varit å skurit där? vet ju att nerver ofta hittar varandra igen, men det tar ju lång tid.

    eio, då vet jag det stod nåt om kantarellgränd och en annan adress jag inte kommer ihåg, men då vet jag ju vart det ligger med.... hihi har ju nästan bott granne med dem då ju

  • Attityde

    vart gjorde du det? stäm honom, hade jag gjort direkt! Det är ju därför man träffas och bestämmer tillsammans för att man ska vara nöjd, annars kan de ju göra vad f*n de vill när man e nersövd ju!!!

  • Attityde

    Jag tänkre ta det via medical insurance, jag har nämligen svårt att tänka mig att min vanliga olycks och livförsäkring täcker det om det skulle gå fel, det är ju ingen olycka, jag har själv lagt mig där. Och försäkring via kliniken känns med olustigt eftersom tycker de att de har rätt så täcks det ju inte, och man står där. Jag vet inte hur andra här har gjort men hur jag kommer att göra!!!

    hm cc är 1cc = 30 ml om jag inte minns fel

  • Attityde
    minimalin skrev 2008-02-10 09:30:24 följande:
    Medical finance heter lån och försäkringsföretaget... inte insurance... men ändå :)Ja, 350 cc är detsamma som 350 ml tydligen = 3,5 dl
    nepp, 1 dl är 50 ml, och 1 cc är 30 ml så det är inte samma, kollade på nappflaskan
  • Attityde

    nåväl står ju på rispaketet med och där e det typ samma som en dl??? hm mat tillverkarna håller inte med flask tillverkarna, står ju olika på nappflaskorna med så nu är jag en mycket mer förvirrad människa

  • Attityde

    har haft planer på att minska vårtgårdarna men då så många säger att de töjs ut igen så vet jag inte, skulle vilja göra ett lyft men tycker inte att ärren sätts snyggt, vet inte hur man ska göra då? vill ju ha snygga tuttar helst helt utan ärr
    Har problemet att brösten verkligen e olika stora med, får beställa tid så får väl dr ta och se hur han tycker man ska göra, han har nog bättre koll. suck* varför kunde jag inte fått rätt kropp från början istället

  • Attityde
    Helajni skrev 2008-02-10 09:52:13 följande:
    Nääää, 1 dl är 100 ml, jag LOVAR! När man kör ristestet så prova med ex, 3,5 dl. Det är ungefär jmförbart som om man lägger in implantat på 3 dl. (i alla fall om man lägger bakom muskeln)
    Tack, ska ögonblickligen hälla ris i bh:n och gå upp och förföra min sambo
    Blev helt förvirrad där ett tag sånt gillar jag inte tur att ni räddade mig

    Har så mycket hud på mina tuttar, de e ju inte små som de är men undras hur de skulle bli om man "bara" fyller ut dem hehe dolly parton style kanske
  • Attityde

    Kanon då slipper man få ris i hela sängen...
    Jag ska prova senare idag, tror min dotter kommer titta konstigt på mig om hon ser det

  • Attityde
    minimalin skrev 2008-02-11 21:34:46 följande:
    Mmm, man är ju inte på sjukhus direkt heller... finns det akutvårdspersonal där som räddar en om hjärtat stannar? Nej, jag får hellre några sprutor i tuttarna och en stesolid..
    Hm spruta i tuttarn och stesolid ?? nä visst får de gärna spruta och ge tabletter om de vill men ärligt talat vill jag nog hellre bli sövd, lite feg vill inte höra och veta.... gjorde en op med lokal bedövning när jag var 10år ( opererade in öronen, såg ut som en vingmutter ) usch kommer fortafarnde ihåg det i detalj, e 29 nu så det satte sina spår
Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3