Inlägg från: RaraTjejen |Visa alla inlägg
  • RaraTjejen

    Vi som knipit färdigt del 2

    nu har jag oxå hittat hit..
    liam gillar inte att ligga på mage er än nån minut, men har börjar sitta i bumbon och det älskar han.

    han provade även hoppgungan in en pytte stund igår och gud vad söt han var.

    jag väntar oxå några veckor till med smakisarna såå han hinner bli 4 mån, jag tänker köra med burkmat.

  • RaraTjejen
    Puma86 skrev 2008-05-24 13:27:23 följande:
    Fasiken han gillar inte ersättningen, o har svårt för att ta flaskan, han tar den nog dock om ja pumpar så ja får väl göra d ikväll ialf då vi ska på "fest" jag och sambon.. första gången jag ska lämna Lukas såpass länge..=/ Hoppas ja kan slappna av o ha lite skoj ialf.. d behöver jag känner ja!!!Så d får bli att ge större o större portioner med mat sen när han blir äldre o hoppas att han tar välling sen kanske...så d blir till att amma ändå verkar d som... hmmm
    det är ju såå nytt för honom försök flera gånger så kanske han tar flaskan till sist...försök få honom att vänja sig med flaskan med bröstmjölk först det är ju endå en smak han känner igen.
    eller om pappa försöker han ser kanske dig som den med käket *ler*

    hoppas att du får en trevlig kväll.
  • RaraTjejen

    gud vad less jag är på detta städande, jag gör verkligen ingenting just nu.
    jag rymmer helldre hemifrån för att det är så rörligt, man är tydligen dömd till disk och plockning mm när man är mammaledig..jag gjorde allt förra gången oxå men nu är det ju mycket mer med en 7 åring som oxå stökar mer som f*n.
    det är inte roligt att bo trångt med barn.

    hur har ni andra det där hemma??

  • RaraTjejen

    Kommer den 5 juli till GBG:
    FroggyL

    Kommer inte:
    RaraTjejen (tyvärr för långt att åka, det blir för dyrt)

  • RaraTjejen

    Här är en till som kör med bukmaten tycker det är så behändigt har gjort lika dant med första det kommer lixom av sig själv när dom blir större och kan käka mer bitar att dom får smaka på våran mat.

    Börjar oxå fundera på vad jag vill ha för bilstol när jag byter bort babyskyddet, han har fortfarande några cm kvar för huvudet men fötterna har stuckit ut länge *S* jag tror att det blir en acta graco cosmic grannen har en sådan till sin flicka och hon verkar sitta jätte bra.

    Till först barnet hade jag en britax two way plus och den var super men den är lite vid uppe vid huvudet för dom här små men perfekt stol att ha länge.

  • RaraTjejen

    Jag blir 28 den 21 juli och sambon blev 32 i juni jag har jobbat som teleförsäljare men trivdes inte alls så nu har jag bara lägsta ersättningen. sambon jobbar som scania meckaniker skitig som få men stortrivs men det är dålig lön för ett sånt skitigt jobb.
    Vi bor i ett litet hus på 70kvm ute på landet, så som det är nu så bor jag och sambon i en bäddsoffa, vi har letat länge men vi funderar på att bygga om lite om det blir så att vi köper huset vi hyr det bara nu.
    Vi har Emelie 7 år sedan tidigare och på grund av studier så vart det långt imellan, men nu skulle jag kunna tänka mig lite tätare och en till om det inte vore för att vi har det alldeles för trångt.

    Liam gillar fortfarande inte att ligga på mage, men vänder sig dit hela tiden då ligger han bara där som en säl och skriker och blir nöjd om man vänder tillbaka honom.
    Han kan vända tillbaka själv men det är nog slöhet.
    Sitter gör han men det är väldigt ostadigt och inte några längre stunder han ska mest stå och gå och älskar sin gåstol.
    Blir orolig att han inte kommer vilja krypa.

  • RaraTjejen

    Hej tjejer.
    Firar min födelsedag idag, Liam har inte varit hård imagen men där i mot jätte lös ett tag nu och jag gör inget annat än att byta bajsblöja känns det som.
    Tror att tänderna är på gång oxå för han sover jätte illa och är riktigt gnällig på dagarna, funderar på om det där därför han är lite knepig i magen.

    Liam har sovit i eget rum ganska länge men nu när han har haft det jobbigt på nätterna har han sovit i vaggan hos oss eller i sängen med mig annars har jag inte fått sova alls.
    Måste kika efter en annan babyakt den här gammla jag har drar så hemskt mycket batteri och så har jag ingen sladd till mottagaren.

    Jag har alltid varit dålig på att skriva men läser nästan varje dag men det är inte samma drag i tråden längre, men det är väll fullt upp med semestrar osv

Svar på tråden Vi som knipit färdigt del 2