Inlägg från: Saftmedbulle |Visa alla inlägg
  • Saftmedbulle

    30+ med upprepade ma/mf som kämpar med första barnet del 3

    NinniNinna skrev 2011-06-29 07:28:02 följande:
    TT: ditt inlägg föll nog bort Glad Stort lycka till i dag! Kom in och berätta så snart du kan. Kram

    Ego: vi fick medgivande för adoption i går! Visst var det väntat, men det kändes ändå som en  stor dag för oss. Maken och jag skålade i champagne Skrattande Sen , (samma dag !) blev jag erbjuden ett nytt jobb! Jag har ju varit orolig för att byta jobb nu mitt i adoptionsplanerna och med risken för ett nytt mf, men har bestämt mig för att ta ett djupt andetag och hoppa! Adoptionen kommer förmodlgen ta lång tid och om det blir ett mf till, så får jag ju helt enkelt tala med min nya chef. Ingen kan ju klandra mig för att jag inte preserar på topp under den tiden.
    Wow! Grattis!!!
  • Saftmedbulle
    TantTingeling skrev 2011-06-29 18:18:30 följande:
    Mitt förlorade inlägg gick ungefär såhär:

    Snigelkatt: Aha, då är jag med. Här gör MVC-läkarna inte ul. Lycka till på KUB!

    Ninni: Tack för omtanken!

    Ego: UL visade en livlig krabat, det finaste jag sett! Jag är såååå lycklig! Storleken överensstämde på pricken efter min beräknade äl, 11+1, vilket innebär att jag blev tillbakaflyttad 2 dagar. Kanske, kanske vågar man börja slappna av lite mer nu.
    Underbart! Go, go, go!
  • Saftmedbulle
    MCT79 skrev 2011-07-08 09:16:28 följande:
    Hej.... Lite chockad... Vi fick se hjärta slå... Mättes till 6+5.... det andra hjärtat slog också... Mättes 6+4.... Två!

    GRÅTER.... chock!!
    Wow! Två!!! Dubbelgrattis!
  • Saftmedbulle
    TantTingeling skrev 2011-07-13 21:26:00 följande:

    Kul att höra om alla eras tankar om KUB, jag tror iaf vi alla kan vara överens om att det där med fosterdiagnostik inte är så lätt minsann...

    Det gick fint idag!!! Som vanligt var jag helt säker på att det skulle ha gått åt h**vete igen, nästan hyperventlierade igår kväll då jag var så orolig. Men liten lever och verkar må bra!!! :) Och vi fick fina risksiffror så vi behöver inte ta ställning till någon vidare fosterdiagnostik. Hälsade på lillebror och lillasyster efter KUBen (de bor i staden därUL gjordes), och de blev såklart superglada. I helgen ska vi berätta för övriga familjen.

    Jag trodde verkligen aldrig att jag någonsin skulle komma såhär långt, och jag hoppas innerligt alla ni goa tjejer  skall få en graviditet som vill stanna kvar!!!  Nu ska jag bara pusta ut, det ar varit en lång dag, 7 timmars körtid + spänningar och oro.

    Kram till er alla och stort tack för erat stöd!


    Vad skönt! Grattis!
  • Saftmedbulle
    Pimpinellan skrev 2011-07-15 14:58:05 följande:
    Här är det enbart skit så jag har inget att tillföra tråden mer. Åker hem i två veckor,sen väntar begravning och mer skit. Vore bättre om en sån som jag aldrig fötts...
    Peppar oxå och kramar om!
  • Saftmedbulle
    NinniNinna skrev 2011-07-16 09:27:22 följande:
    Pimpinella: vad tråkigt att du drabbas av även detta. Det finns inga ord som hjälper, men jag hoppas att du finner stöd hos din man och andra runt omkring dig. Kram

    Mojutten: hur är det med dig? Har semestern börjat nu?

    Hur är det med er andra?

    Jag hittade den här studien: www.barnlangtan.com/aktuellt/139 om ofrivilligt barnlösas hälsa. Har bara läst delar av den, men jag finner iaf någon slags tröst i att de flesta i vår situation faktiskt mår dåligt. Ibland får jag annars en känsla av att det är jag som inte klarar av det, att andra vänner säkert hade fixat det här bättre. Det är ju lätt att tänka så när ingen runtomkring oss i "verkliga livet" förstår. Tur då att jag har er alla underbara tjejer tråden som förstår! Ha en bra helg allihopa! Kram
    Joo, känner absolut igen mig i det där. Det är lätt att tänka att "alla andra" klarar allting så bra. Man vet egentligen inte så mycket om hur folk har det när störren stängs och ljuset släcks... Tack för tipset om sidan, ska kolla upp den senare! Oxå glad att jag får hänga här, även om jag kom ganska nyss.

    Här är det ganska bra ändå. Har fått en remiss till utredning (hade mitt tredje missfall i slutet av juni) och väntar på post. Om ca tre månader kan det bli, enligt läkaren. Jag frågade om det rekommenderades att inte bli gravid innan dess, men läkaren sa att tvärtom, med tanke på min ålder (40). Om vi blir gravida får vi gå in på plan B (eller A, beroende på hur man ser det), vad det sen innebär. Känns väl lite sisådär med tanken på att bli gravid igen (som ni vet, ruskigt tungt känslomässigt med missfall), men... som sagt, med tanke på min ålder finns det inte så mycket annat att göra än att köra på och hoppas på det bästa.

    Ha en skön helg!
  • Saftmedbulle
    NinniNinna skrev 2011-07-18 08:28:11 följande:
    SaftochBulle: nej, det är sant, man vet egentligen ingenting om vad som händer "bakom stängda dörrar".
    Aha, så då försöker ni nu, lycka till Glad Vad är plan B? Hoppas ni får tid för utredning snart!

    Pimpinella: lycka till under äl Flört

    Snigelkatt: vad tråkigt att ni råkat ut för detta. Hoppas att det reder ut sig med försäkringsbolaget i dag!
    Vet inte vad plan B är... får vi se då. Tack för pepp!
  • Saftmedbulle
    NinniNinna skrev 2011-08-21 11:07:13 följande:
    Mojutten: skönt att höra att du tar hand om dig!
    Jag vet att det kan vara lång kö till terapi, vet du hur det ser ut för dig? Hoppas du får snabb kontakt!
    ...och sen var det väl läkarbesök snart för er också, eller hur? Kram

    Pimpinella och SaftochBulle: hur är det med er?
    Här inväntas BIM om en vecka... Har en del molvärk och antydan till spänningar i brösten, men som ni vet... man har ju en tendens att överanalysera allting när man inväntar BIM. Både bra och dåligt om mensen kommer. Om den inte kommer är jag ju gravid, vilket är bra. Om den kommer blir utredarna glada, eftersom det är ett hormontest jag borde ta på mensens tredje dag... så oavsett hur det blir finns det fördelar.

    Ska på första utredningsträffen 8/9, så det ska bli spännande.
Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som kämpar med första barnet del 3