• Ellanbollan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej! Jag är ny i tråden, och är väldigt tacksam för alla som skriver här och hjälper varandra. Jag har 2 "naturliga" missfall (v.12) och 2 MA (v.9) i bagaget. Alla foster har slutat växa i vecka 8 eller tidigare. Aldrig fått se någon hjärtaktivitet :(


    Jag har testat med Trombyl men tyvärr fungerade det inte för mig. Ska nu börja utredning med Dr D, och känner mig taggad på att förhoppningsvis hitta en lösning! 
    Är det någon annan här inne som har reumatism och sett något samband med det? 


    Jag läste att några av er får nattsvettningar - det får jag också! Har Dr D sagt något om det? Hade varit väldigt intressant om det hörde ihop med överaktivt immunförsvar. Jag fick aldrig såna svettattacker innan vi började försöka få barn. 

  • Ellanbollan
    minaimaginärabarn skrev 2021-12-26 07:13:59 följande:

    Vad bra att du har hittat hit och hoppas du får svar. Det kommer du få om du gör den utredning som dr d ner sig om. Mitt främsta tecken var just nattliga svettningar, kom direlt när embryot fäst och varade till dess att kroppen stött bort det. Jag badade i svett och har hört att svettas i nacken är ett speciellt starkt tecken på imunattack. Med hjälp av dr d har dessa minskat rejält med hjälp av mediciner och väldigt många dropp i början av graviditeterna, efter ca 8 veckor har min kropp lugnat ner sig i båda graviditeterna och mina dropp har blivit mindre frekventa.

    Lycka till!


    Intressant! Tack för att du delade din upplevelse. Och jag blir väldigt glad av att höra att du har två barn! Grattis!
  • Ellanbollan

    Hej! Jag har fått tillbaka alla resultat från Dr D nu efter vårt besök i Aten och även lyckats få ut allt på apoteket (många milstolpar avklarade Solig)...men hur lyckas jag få tag på någon i Göteborg som sätter in Intralipiden? Jag har mejlat Capio, de sa nej. Jag har kollat med Solokova kliniken, men de tar 1900 kr per gång. Har någon en kontakt, en sjuksköterska, som vill tjäna en extra peng i Göteborgstrakten? 
    Hur har ni andra gjort? 

  • Ellanbollan
    Nina05 skrev 2022-02-25 13:14:00 följande:
    Min sambo satte mina. Han är inte ssk. Vi hade inget val för alla sa nej eller kostade mkt. I gbg vet jag att Haga kliniken sätter dropp. Dom är billigare än solovaka. Du tar med dig droppet själv till Haga.
    Tack Nina! Perfekt då kollar jag med dom :) Var det inte läskigt att sätta själva? 
  • Ellanbollan
    Nina05 skrev 2022-02-27 06:14:19 följande:
    Jo det var läskigt.. han fick dessutom sätta det på min hand eftersom ådrorna är ytligare och tydligare där så ja, det var sådäääär roande men vi hade inget val. Denna graviditet satte vi ett dropp men sen la vi ner för jag tyckte det var för obehagligt samt att jag förstått att droppet i sig, i mitt fall, inte är avgörande.
    Oj!! Det verkar vara där jag och min sambo hamnar också Rynkar på näsan  Haga kliniken är nedlagd efter bombattentat (!!), och av de 30 vårdgivare jag frågat (privata aktörer) säger alla nej. Verkar jätteläskigt att sätta själv i handen!
    Läste du dig till att det inte var avgörande eller var det Dr D som sa det? 
    Jag försökte säga till honom att det inta fanns möjlighet att sätta, men han svarade bara "it is in yoru plan" Obestämd Får kolla med honom igen. 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!