• Danniboy

    Tjejen tände enormt på smisk.

    Anonym (ung kvinna) skrev 2019-01-12 17:11:03 följande:
    Ja, precis. Det som han inte uppskattar allt jag gör för honom och det är mycket.

    Japp! Oftast är jag väldigt trevlig och uppför mig bra, men ibland kan jag bli grining om jag inte får som jag vill. Då skulle jag vilja bli påmind om vad som väntar om jag fortsätter vara på det viset :) nej, jag har aldrig fått rejält med smisk. Har fått någon gång som förspel och det är ju fantastiskt. Ingen har någonsin straffat mig och ibland känner jag att jag behöver den uppmärksamheten, så jag vet att han bryr sig i mig. Typ bara få en order om att böja mig fram över köksbordet och räkna bältslagen och berätta varför jag förtjänar det.

    Mm det är verkligen dags för mig att få det..

    Det känns som att han tar mig för givet och jag vet bara inte hur jag ska gå vidare.

    Av att döma av det du skrivit är det uppenbart att du söker något du inte har just nu. Du vill ha en riktig man i ditt liv som bryr sig om dina behov, inget konstigt. Jag har svårt att förstå mig på killar som bortser från deras tjejers sexuella behov. Få saker i livet - om något - är mer upphetsande än att se en tjej njuta och stöna då hon får sina sexuella behov tillfredsställda. Det finns lite jag Inte skulle göra för att se tjejen jag är intim med nå nirvana. Skulle i princip gjort vad som helst förutom cuckolding och det alltför sadistiska och extrema. Aggressivt och passionerat sex är en av dom mest ultimata klimaxen, utan tvekan.


     


    I vilket fall som helst låter du som en underbar brud. Framförallt sexuellt, men även på andra sätt. En ung, fräsch och snygg man som sätter dina behov först verkar vara precis det du behöver. När du väl fått nog av din nuvarande pojkvän som negligerar dina sexuella behov är du välkommen att skriva till mig.

  • Danniboy
    Anonym (ung kvinna) skrev 2019-01-13 22:39:05 följande:
    Vad glad jag blir att du förstår! :)

    Jag är sugen på sex väldigt ofta och håller med dig om att aggressivt och passionerat sex är det absolut bästa!! Jag vill dessutom ha det ÄNNU mer när jag vet att jag inte får det..

    Haha tack! Ska absolut ha dig i åtanke ;)
    Man vill ha det man inte kan få. ;)
  • Danniboy
    Anonym (ung kvinna) skrev 2019-01-13 22:39:05 följande:
    Jag vill dessutom ha det ÄNNU mer när jag vet att jag inte får det..

    Mitt tidigare meddelande var menat som svar på detta, men fick tummen ned av nån anledning. Bekräftade mardrömmar inatt. Gråter


    Skämt åsido - Med tanke på att ni ändå har varit tillsammans i 7 år vill jag försöka hjälpa dig/er. Måhända att du redan provat dessa saker med tanke på hur länge ni varit tillsammans, men vi kör ändå:


    1. Fråga om han vill rollspela. Spelar han en roll är det tekniskt sätt inte han själv som gör sakerna du vill att han ska göra, utan hans karaktär.


    2. Fråga vad hans vildaste fantasi är. Säg att du kan uppfylla hans snuskigaste fantasi (givet att det är inom dina egna ramar) om han uppfyller din. Win-win.


    3. Säger han nej på 1 och 2 får du (vilket hade varit konstigt då de flesta killar drömmar om något sådant) ta saken i egna händer. Kåta upp honom som bara den. Sukta honom en hel dag med din kropp, men ge honom inget. Ett idealiskt scenario är om ni planerar att gå ut en kväll, så du kan ta på dig något du vet att han går igång på. Kanske hans favoritklänning, och dina sexigaste underkläder. När ni kommer hem från utekvällen suktar du honom lite mer med din kropp. Efter ett tag frågar du honom " hur tycker du jag ser ut i den här klänningen?", sen när han svarat tar du av dig klänningen och när du står där i bara underkläder frågar du " hur tycker du jag ser ut nu då?", sen går du långsamt fram till honom och slurpar i dig hans kuk. Tanken med detta är att han nästan ska sprängas av kåthet så att han hängiver hela sin uppmärksamhet på dig, och gör ALLT för att tillfredsställa dig.


     


    Nu ska vi inte kapa TS tråd här. Om du provar eller har provat på detta, skriv privat och berätta hur det gick. Lycka till. =)


     


     

Svar på tråden Tjejen tände enormt på smisk.