Inlägg från: Loloboije |Visa alla inlägg
  • Loloboije

    Varför pratar ingen om hund och katt-skam?

    Fast du reagerar på det NU? Jag håller med, men det som äcklar är alla trådar om påstådd överbefolkning, uppmaning till folkmord, att alla måste bli veganer, att influencers som flyger ska ställas på offentlig skampåle osv. Miljörörelsen har blivit helt sinnessjuk Sovjet volume 2. Även den fjärde vågens feminism har blivit antidemokratisk och någon slags kvinnlig version av ?unga arga män? eller ?vita kränkta män?.

    Dessa människor har hursomhelst oftast både hundar och katter och DET är ett förbannat hyckleri av DOM med deras anti-barn, anti-människa och anti-flyg samt vegan-propaganda. Deras husdjur förstör klimatet mer än både flyget och bilismen.

    Fine, låtsas som ingenting vilket enormt resursslöseri hundar och katter i väst ställer till med men kom fan inte och prata om klimatet och skamma andra människor om du har hund eller katt!


    Pappelelle skrev 2019-07-29 16:28:24 följande:

    Men lägg ner nu, allt det här jävla tjajtet om skam hit och dit. Låt de som vill ha djur ha det. Sånät äckligt fascisttänk att man ska styra vad andra människor gör och har, så fruktansvärt äckligt beteende.


  • Loloboije

    Hela me2 bygger på skam och uthängning, att vissa har veto att förstöra andras liv för all framtid för att rätt grupp av människor hatar och hetsar. Jag är kvinna själv i 30-årsåldern men tycker att just personer av mitt eget kön, i min egen ålder med mina (fd) värderingar är det sämsta som har hänt det fria och demokratiska samhället.

    Jag håller helt med dig, men den första som vågar säga till mig irl att hen vill förbjuda barn från att få komma till världen eller skammar människor som unnar sig flygsemester men håller tyst om hundar/katter, ännu värre, har egna hundar/katter, hen ska jag skamma högt så att hela lokalen/gatan hör.


    Pappelelle skrev 2019-07-29 19:25:57 följande:

    Jag tycker inte folk ska skämmas över det heller. Det har gått för långt nästan innan detta hela började. Hatar den som började med "Skam" oavsett om det var flyg, barn, bil, kött eller husdjur. Fan låt folk flyga, äta kött och ha husdjur ifred.

    Sen är hycklare aldrig trevligt, men det ska inte behöva drabba normala människor som bara vill leva ett normalt liv, med barn, resor och husdjur.


  • Loloboije
    Bananböjaren skrev 2019-08-05 17:35:31 följande:

    Tja, ekofascisterna är väl oftast urbana unga kvinnor med hund eller katt så det är kanske inte så konstigt.

    Men varför måste man prata om skam överhuvudtaget? Låt andra leva som dom vill och sluta blanda dig i det.


Svar på tråden Varför pratar ingen om hund och katt-skam?