• Pörny

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hej! Jag är 36 och maken har äntligen gått med på att försöka för en bebis till. Just nu väntar jag in den låååånga perioden innan BIM och håller alla tummar jag har att det går snabbt innan maken ändrar sig

  • Pörny

    Spännande, du har BIM dagen innan mig :) håller tummarna för ett plus för oss :)


    Pandy13 skrev 2021-08-11 20:17:55 följande:

    Hej! Jag är 38 år och hoppas på en liten sladdis ;) BIM 18/8 och känt av mer än vanligt innan mens, men bara att vänta och se :) Har nog inte så lätt för att bli gravid och åldern gör ju inte saken bättre, hehe.


  • Pörny

    Hej! Jag hoppar in här igen, var med för 1 år sedan, blev gravid men slutade i ma v10. Ville inte prova igen då men nu har suget kommit tillbaka igen. Har 2 tjejer sedan innan på 6 och 9 som också längtar efter en liten bebis. 

  • Pörny
    Kissekatten2014 skrev 2022-06-21 11:15:11 följande:
    Har bim imorgon. Men tror mensen kommer, kan man verkligen ha sån tur att det tar sig på första försöket?
    Har sjukt ömma/känsliga bröst men brukar ha det några dagar innan mens, men en sak som jag märkt att mitt kaffe intag har minskat radikalt, hade inget stopp innan, medans nu dricker jag 2st koppar på hela dagen.
    Det går absolut att bli gravid på första försöket :) jag har blivit gravid 3 gånger på första försöket :) och en gång på p-piller :) så jag håller tummarna :) 
  • Pörny

    Spännande att läsa andras cykler :) här borde äl infalla idag eller imorgon, haft känningar igår och idag men inga direkta äggviteflytningar, vattniga och nån skvätt äggvita igår men brukar ha mer. Idag fick jag också en liten blödning så jag hoppas det betyder nått bra. 

  • Pörny
    Lojsan DN skrev 2022-06-26 20:42:31 följande:

    Symetrical kunde inte citera.. 
    Här är ett kort jag tog innan jag slängde testet. 


    Ska ju naturligtvis ta ett nytt i morgon så får vi se hur det ser ut. 


    Men oj det där såg ju lovande ut :) spännande 
  • Pörny
    skaviblifyra skrev 2022-07-03 18:19:56 följande:

    Tog test idag mensen skulle komma tis... har knappt symtom. Bara lite illamående brösten är inte ömma längre. Vi får se om den här graviditeten stannar. Vågar inte ropa hej  detta är fjärde graviditeten på två knappt två år


    Grattis, håller tummarna för att det går vägen. 
  • Pörny
    Brallans skrev 2022-07-05 09:17:21 följande:

    Tack snälla Kyss

    tempen på 36,6 igen, kände imorse att jag inte ville testa utan fokusera på annat så jag sket i det Skrattande blir ju inte mer el mindre gravid för att jag väntar? 


    Åh fyller du år, GRATTIS! 


    jag fyller på torsdag :) och har bröllopsdag idag :D en bra vecka helt enkelt ;) 

  • Pörny
    Symetrical skrev 2022-07-07 07:09:41 följande:

    Hur ligger landet för er allihop idag? Grafer och test? Solig

    Själv är jag på cd 8 och har börjat få lite känningar i äggstockarna. Brukar starta en dryg vecka innan äl, vilket stämmer bra i tiden. Märker att jag känner efter mindre nu under semestern, när man hittar på en massa skoj Cool


    Här är testerna väldigt negativa, äl+12 och aldrig haft negativt så nära mens när jag varit gravid tidigare så tror vårt första försök misslyckades, men jag är ganska nöjd med det, fick veta att jag ev har problem med sista terminen av min utbildning om jag skulle vara gravid nu så nytt försök i augusti eller september så jag hinner bli klar med utbildningen :) 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida