Inlägg från: Hannis1983 |Visa alla inlägg
  • Hannis1983

    39 och planera barn

    Pyret10: 2 dagar före bim om man går på tempen men brukar få mellan dag 28-30 och idag är dag 28 😃
    Har varit så sjukt känslig och reagerat på dofter och yrsel från och till. 


    mammatill: Jag är 39, fyller 40 i sommar. Jag är i vecka 4. 

  • Hannis1983
    Anonym (35) skrev 2023-03-02 18:15:45 följande:

    Hjärta


     


    Åååååh vad kul!!! Stort grattis!
    Då får vi Novemberbebisar om allt går vägen! Hjärta

     


    Ja det får man hoppas ♥️

  • Hannis1983

    Jag vet inte om detta kommer gå vägen, fick ljusrosa på pappret i morse men efter det ingenting. Tog dock ett vanligt CB som inte gav utslag alls, har visserligen varit så vansinnigt törstig idag så druckit massor och springer på toa stup i kvarten så kan ju vara för utspett för att visa något dessutom mitt på dagen. Läste nämligen att mängden HCG kan vara låg i vecka 4+2. Känns ju märkligt att det bara skulle försvinna utan någon blödning så har kastats mellan hopp och förtvivlan idag. 


     

  • Hannis1983

     


    Ja det är ju väldigt vanligt, flera jag känner som också gjort det. Har inte kommit något mer i alla fall så jag hoppas det bara vara ett blodkärl. 


    Ja det är första gången. 

  • Hannis1983
    Maymom skrev 2023-03-05 17:39:44 följande:
    Skönt att det inte kommit mer!

    Det är så sjukt att man först ska behöva försöka massa ggr och sen när man väl fått ett pluss så ska man behöva vara orolig för om det stannar kvar.

    Idag kände jag för en stund att om det inte tagit sig nu så blir det inga fler försök, orkar inte fler missfall, orkar inte ligga speciella dagar. Jag har en fantastisk son, han kommer klara sig utan syskon..

     


    Jag har känt hela dagen att om det skiter sig nu försöker vi inte igen men min sambo är fantastisk och vi har bestämt att köra på. Jag ska ringa gyn i morgon och se vad de säger. Vi ligger varje dag oavsett i stort sett så på den fronten är det ingen stor grej för oss. 

  • Hannis1983

    Han är helt fantastisk, så mycket mer än jag förväntat mig. Nu har det inte hänt något under natten så det är bara att vänta och se 

  • Hannis1983
    Pyret10 skrev 2023-03-06 11:49:52 följande:

    Åh, tänker på dig! Du fick plus och du är gravid. Det måste vara att urinen var utspätt. Och det lilla rosa var nog bara ett tecken på att graviditeten satte sig. Men jag förstår din oro. Tänker på dig! 


     


    Tyvärr blev det ett missfall har varit hos läkaren idag men hon var milt sagt konstig, hon började prata om att jag kanske aldrig varit gravid. Sen såg hon mina test och ändrade sig för att sen gå tillbaka igen. Har lämnat blodprov Och då sa hon att efter det vet vi. privat.

    Hade pratat med landstinget också som ringde upp efteråt som blev milt sagt irriterad på svaret jag fått. Och sa att det finns inte en möjlighet att testen är felaktiga när dom är positiva så länge jag inte tar hormon i sprutform så hon skrev in det som ett missfall direkt. Och sa att blodprovet säger ingenting för det går ner fort vid ett tidigt missfall för de allra flesta. så hon sa att jag ska tänka positivt är det noll är kroppen redo för en ny ägglossning snart 

  • Hannis1983
    Pyret10 skrev 2023-03-06 14:30:15 följande:
    Åh jag är ledsen 😔❤️  Styrkekramar 
    Tack! Just nu är det okej, försöker fokusera på att det inte var meningen och ny chans kommer ♥️
  • Hannis1983
    Elisabeth83 skrev 2023-03-19 14:04:50 följande:

    Jag fick svagt svagt positivt igår och idag med clearblue early och var helt övertygad om att jag var gravid. Har mått riktigt illa på ett sätt som jag bara gör när jag är gravid. Tog ett digitalt som visade negativt i förmiddags så förmodligen inbillar jag mig bara symptomen?eller åkt på något. Mådde så illa i natt att jag hade svårt att sova. Sticker och ilar i tappen också som det bara gjort de gånger jag varit gravid. Kanske var det något men stannade av direkt. Nåväl.

    Hur går det för dig?


     


    Åh vad tråkigt om det är så! Tror inte du inbillat dig då bm sa till mig att positivt alltid är positivt om man ser strecket Jag fick ju positivt digitalt också. Men mensen kom två dagar sent så det växte inte vidare som det ska så skrevs in som tidigt MF. Håller tummarna att dina test blir starkare och allt går som det ska.  ♥️

Svar på tråden 39 och planera barn