• milor

    BF januari 2024

    Hej! 


    Jag hoppar in här, 30 år och gravid för andra gången. Jag plussade för nästan två veckor sedan men har haft svårt att tro på den här graviditeten 😅 Min förra graviditet kände jag att jag var gravid bara en vecka efter ÄL (illamående, halsbränna, galet trött osv) men den här gången var det bara att mensen inte kom, och jag känner fortfarande knappt några symptom! Lite ont i brösten, kissar ofta och varit lite förstoppad. Känns så konstigt att det ska skilja så mycket!


    Har bokat in ett VUL om 2,5 veckor så efter det så kanske jag kan börja tro på att det ligger ett syskon i magen 😄 går in i vecka 7 (6+0) imorgon 

  • milor

    Känner mig fortfarande orolig att något ska vara fel, det enda symptomen jag har är bara fortfarande att jag kissar ofta och svaaagt illamående om jag inte ätit på länge. Men jag känner mig så pigg?! Förra gången låg jag däckad dessa veckor och sov typ 12-13 timmar per natt.
    Det är som att jag mentalt går och förbereder mig, och nästan väntar på ett missfall. OM det skulle bli missfall så hade jag hellre velat att det skulle hända nu än sen. 


    Jag har bokat in VUL om 2 veckor men det är ju så långt dit 😩

Svar på tråden BF januari 2024