Inlägg från: VirvelnM |Visa alla inlägg
  • VirvelnM

    Vi som planerar barn 2025

    Vi Ska försöka få barn 2025 och ska börja försöka redan nu i april 😁 Det är vårt första barn. Jag har börjat äta folsyra. Har läst att D-vitamin ska vara bra, någon som vet hur mycket? 

  • VirvelnM
    IamGabs skrev 2024-04-05 19:23:47 följande:
    Vi gör också ett första försök nu nästa äl. Kul att följas åt! Går ni all in (tänker typ temps, äl-test osv) nu till en början eller hur ser era planer och förberedelser ut för att få till en graviditet?
    Kul, det är så spännande! Jag använder redan natural cycles så kommer följa tempen så vet inte om jag ska komplettera med äl-test också. Var nära på att beställa äl-test tidigare idag, men gjorde aldrig det. Hur ska ni göra? 😃
  • VirvelnM
    IamGabs skrev 2024-04-05 22:20:26 följande:

    Men då har du sedan tidigare lite koll på äl osv genom appen? Vi har handlat hem ägglossningstest som jag tänker ta för att se om mina gissningar kring när jag har äl stämmer, men mer all in än så går vi inte till en början. Känner jag mig själv rätt lär jag bli otålig ganska snart dock, så då går vi kanske på det tunga artilleriet haha!


     


    Så knasigt! blev sjuk och då var jag inte inne här men sen kunde jag inte svara på  flera dagar, hände inget när jag klickade 😩 Hur går det för er? Jag har ju rätt bra koll på äl genom appen men kunde ändå inte hålla mig från att köpa hem äl-test och graviditetstest 😅.
Svar på tråden Vi som planerar barn 2025