• Smörblomman24

    Vi som genomgår IVF 2024

    Spännande! Håller tummarna för er återföring inom kort! Hur har det gått? Har du fått svar på hur äggen mår? 


     


    Jag är själv på ruvad 1 efter FET på ett 6dgr. Första FET för oss efter ett misslyckad färsk återföring i december. Vi har ett kvar sen i frysen men håller verkligen tummarna att det går bra den här gången!

  • Smörblomman24
    Bubbligoglad skrev 2024-01-26 21:45:08 följande:

    Kul att så många har hoppat på tråden ska bli kul att följa era resor, håller tummarna för alla <3


     


    Lite återkoppling på vårt 2a ivf försök. Vi hade äggplock dag 14.


    Plockade ägg: 18 st


    Mogna: 11 st


    Befruktade: 3


    Vi skulle egentligen haft återföring idag 26/1 men med tanke på resultatet förra gången så ändrade de till dag 2 så ET blev i onsdags 24/1. Vi fick då information om att det var det ända embryot som delat sig normalt (4 celler dag 2). Förstår inte hur det kan bli så? andra gången med väldigt låg lycka. Vi använder min sambos frysta spermier då han har varit sjuk och inte har några spermier längre. 


     


    Efter äggplock mådde jag bra men nu har jag blivit rätt svullen och uppblåst, yr och svimfärdig lite från och till och mycket hicka, någon som upplevt liknande symptom? 


     


    Jag/ vi är positiv för det krävs ju bara ett litet embryo och jag hoppas att detta lilla är menat för oss. Det var så känslosamt under och efter återföringen glädjetårar, rädsla och spänning på samma gång. 


     


    Spännande med besked imorgon @alma2013, hoppas på goda besked! 


    Hur går det för dig? :) gjorde återföring i tisdags så nu är det ruvad 7 (FET)


    Har du några känningar? 


    Håller tummarna stenhårt! 

  • Smörblomman24
    Alma2013 skrev 2024-01-27 16:31:07 följande:

    Hoppas och jag håller tummarna för er att det fäster och vill stanna där. (bubbligoglad.) Det behövs bara en och hoppas det är den rätta. 

    Svullen och uppblåst brukar jag också bli efter varje äggplock, brukar lägga sig sakta efter 1 vecka ungefär. Man ser nästan gravid ut. 
    Försök dricka mycket vatten. 

    Tyvärr var ingen av våra embryon några blastocyster idag Gråter så ingen återföring. Läkaren sa att 2st fortfarande är med och ser ut att vara på väg in i blastocyststadiet, så de fortsätter odla till imorgon och om de är blastocyster då så fryses de ner. Så nu blir det väntan igen och bara hoppas att de blir blastocyster så man får vila från äggplocken och får en chans iaf.
    I nuläget har jag mer äggplock än insättningar. 


    Hur gick det för dig? Håller tummarna att de fortsatte till blast och lyckades frysas!  Hjärta
  • Smörblomman24
    Bubbligoglad skrev 2024-02-02 20:07:27 följande:

    @alma hur har det gått, blev det några till frysning? ❤️

    @smörblomman så spännande då är du en dag före mig, hur mår du? Nej jag har inga känningar, imorgon är det ruvadag 10, vågar man testa nu?


    Inga känningar, lite mensvärk runt kvällen idag (igår) och mer flytningar. Är livrädd varje gång man går på toaletten Rynkar på näsan kommer nog inte våga testa innan testdagen! Men det är så svårt att hålla sig. Hur känner du, ska du testa innan? Hjärta
  • Smörblomman24
    Alma2013 skrev 2024-02-03 03:29:02 följande:

    Här blev det inga till frys. Så nu är det bara vänta igen till nästa mens med nytt äggplock i sluter feb/ början mars. 

    Hur går det för er som ruvar? 🤗 Har ni tjuvtestat? Vilken ruvardag är ni på? 
    Spännande och jag håller tummarna stenhårt för er.HjärtaVad tråkigt att höra! Skickar massa pepp för nästa uttag. Vi är såna kämpar!! 
    Jag är på ruvdag 10 (om man räknar första dagen dagen efter insättning) har haft mensvärk i slutet av förra veckan och förra helgen. Sen dess molande värk, mer flytningar men inget annat. Inga ömma bröst öht :( så jag är nervös nu. Kommer hålla mig till testdagen den 8/2. Fick ju ett blastocyst (6dgr) insatt. Så vet inte riktigt när det är safe att testa. Tog sista ovitrelle på insättningsdagen istället för progesterontabletterna, den kan tydligen visa positivt gravtest upp till 10dgr Hjärta
    Hoppas ni får köra nytt äggplock snart snart!! 


  • Smörblomman24
    Björkenli skrev 2024-02-03 12:00:03 följande:

    Tidigt gravtest negativt..

    4 dagar för tidigt.. dag 11... Så ändå när det skulle finnas stor chans för positivt utslag. 

    Gud min chans är ju så liten , 12%, så börjar undra om jag verkligen ska kasta bort pengar på detta...

    Jag är redan pank och gör detta på lånade pengar😔😔😔


    HjärtaÅh nej vad tråkigt! :( men det kan väl vara för tidigt? Tar du progesterontabletter eller ovitrellesprutorna? Eller utan stimulering? 
  • Smörblomman24
    Manifesting2024 skrev 2024-02-04 21:26:09 följande:

    Jag började min IVF i höstas, fick ett kemiskt direkt och sen tog det två månader för HCG-nivåerna att gå ner för att kunna göra ett nytt försök.
    Fick äntligen göra ny insättning precis innan jul. Gick bra i 9 nio veckor...

    Jag har precis haft ett uteblivet missfall efter min andra insättning (första frusna).
    Var i vecka 9+3, fostrets hjärta slutade slå några dagar innan. Upptäcktes på mitt andra uppföljningsultraljud då hjärtat slog på första, men fostret var lite litet.

    Jag har känt mig så otroligt ensam, även i chat-grupper då ingen knappt ens svarar på mina inlägg. 

    Läkaren som skulle se mig angående avslut var så okänslig och sa att jag fått missfall för mina ägg är gamla. Jag känner mig så värdelös. Jag har fler blasto kvar i frysen (6) men känner nu att alla kommer vara värdelösa och att jag bara kommer ha massa traumatiska missfall från och med nu för jag är 41. Som om hon pikade mig att jag borde ge upp för jag är så gammal.
    Jag är så ledsen och känner mig så övergiven. 


    Beklagar allt du gått igenom, den här resan är nog påfrestande som den är :( ge inte upp på de äggen du har i frysen! Otroligt bra med så många. Försök samla kraft igen och gör en återföring. Hoppet är det sista som lämnar och den dumma läkaren du var hos som pikade om din ålder borde genast lämna sitt jobb. Usch vad irriterad man blir. Jag har läst om fler som haft halvdan kvalitet på äggen men ändå lyckats! Håller tummarna för dig Hjärta
  • Smörblomman24
    Alma2013 skrev 2024-02-07 21:24:21 följande:
    Manifesting2024
    Jag skulle säga att det ser bra ut för dig! Blivit gravid 2 gånger och fått till frysen. 
    Det visar att du kan bli gravid och bara det är vinst. Även om det såklart är oerhört smärtsamt med ett missfall. Jag beklagar verkligen! 
    Ge verkligen inte upp. En av dina små eskimoer kan vara din bebis i famnen. 
    Jag tror på att det kommer gå utmärkt för dig!  

    Hur har det gått för dig smörblomman? Testat ännu eller väntar du till imorgon 😁 Håller tummarna!!

    Tänk så starka vi alla är som kämpar. Ge inte upp även om det känns mörkt ibland.
    Jag tjuvtestade nu ikväll istället för imorgon.. Och jag är gravid! Så overkligt! Jätteglad men livrädd. Håller tummarna stenhårt för dig och nästa ägguttag! Och att mensen inte segar sig utan kommer snart Hjärta helt rätt tankesätt! Vi är såna kämpar och hoppas att vi alla lyckas. Jag vågar inte ropa hej förrän ultraljudet också! 
Svar på tråden Vi som genomgår IVF 2024