• Stella31

    Vi som genomgår IVF 2024

    Hej! 

    Hoppas ni får uppleva en återföring denna gång! Hur mår du nu efter äggplocket?
    Jag och min sambo har påbörjat vår första ivf efter 2 års försök att få barn. Gjorde äggplock för en vecka sedan 17.1 och hade också risk för att bli överstimulerad (de plockade ut 20 ägg) tog också gonapeptyl istället för ovitrelle sprutan, blev därför ingen färsk återföring för oss. Av dessa 20 ägg var 16 mogna varav 9 befruktades och av dessa blev det sen 4st blastocyster som nu väntar på oss i frysen. 

  • Stella31

    Mikkans

    Hur gick det för dig på ultraljudet?

    Jag var själv på ultraljud igår inför frysåterföring och slemhinnan var endast 6mm tjock (var på dag 13 i cykeln) och de såg ingen ledande follikel utan bedömde att OM jag skulle få ägglossning blir det tidigast om 10 dagar.. Ska istället börja med Terolut imorgon för att få igång mensen :(

    Detta krångel med ägglossningen är nytt för mig då jag alltid annars har ägglossning varje månad men antagligen är hormonerna fortfarande helt ur balans efter äggplocket..

  • Stella31

    Stort grattis till plusset Alma2013!! 😍 Och verkligen vad du har fått kämpa med så många äggplock. Hoppas hoppas att allt går bra!

  • Stella31

    Åh jag känner mig inte så hopfull för att det ska ha lyckats, det känns som det brukar kännas före mensen ska komma 🙁 är på ruvardag 9 och har testdag på måndag. 

    Det är ju bara vårt första försök med ivf men blir ändå besviken då jag får menssymptom istället för grav symptom 😒

Svar på tråden Vi som genomgår IVF 2024