Inlägg från: Anonym (Då) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Då)

    Hur stoppar vi det sexuella matriarkatet?

    fornminne skrev 2024-03-05 17:40:10 följande:
    Alla har fortfarande rätt till sin egen kropp. Att män och kvinnor gör olika val, betyder inte att de ska ha olika rättigheter.

    Det är inte kvinnors fel att män ger dem sexuell makt genom att vara mindre kräsna.
    Det är då okej när män har det lika bra som kvinnorna eller bättre än dom. 
    Det skulle ändå handla då om rättighet till sin kropp och samma rättigheter 
  • Anonym (Då)
    Anonym (Kalle) skrev 2024-03-05 17:51:16 följande:
    Då anser du att män bör kvoteras till att våldtas i samma utsträckning som kvinnor också? Eller är det rättvist att kvinnorna lider av mångdubbelt högre risk för sexuella övergrepp? Det är bara det positiva som män ska kvoteras till?
    Då måste män kvoteras in på allla utbildningar där kvinnor dominerar 
  • Anonym (Då)
    Överste Senap skrev 2024-03-05 17:45:54 följande:
    Du svarade inte på min fråga. Vill du rucka på allas rätt att säga ja eller nej till sex?
    Då handlar det om att allas rätt till att säga ja eller nej även om männen skulle få det liknade som kvinnorna eller bättre 
  • Anonym (Då)
    fornminne skrev 2024-03-05 17:40:10 följande:
    Alla har fortfarande rätt till sin egen kropp. Att män och kvinnor gör olika val, betyder inte att de ska ha olika rättigheter.

    Det är inte kvinnors fel att män ger dem sexuell makt genom att vara mindre kräsna.
    Då borde du acceptera ett scenario där kvinnorna får det sämre. 
  • Anonym (Då)
    Överste Senap skrev 2024-03-05 17:45:54 följande:
    Du svarade inte på min fråga. Vill du rucka på allas rätt att säga ja eller nej till sex?
    Och om det ska vara allas rätt att få säga ja eller nej så måste det bli mer lika mellan könen så att fler får välja mellan ett ja eller nej. 
  • Anonym (Då)
    fornminne skrev 2024-03-05 17:58:34 följande:
    Kvinnors risker har inte alls försvunnit, bara minskat. Det är fortfarande kvinnor som riskerar graviditet, inte män. Det är kvinnor som tvingas genomgå abort om de inte kan eller vill behålla barnet.

    Dagens lagstiftning har jämnat ut skillnaderna så mycket det bara går, samt gett kvinnor större makt än tidigare över sina egna kroppar och liv. Men helt jämställt kan det aldrig bli rent fysiskt eller biologiskt.

    Kvinnor har ingen makt över män som inte män frivilligt ger dem. Det är du som är ful som tror nåt annat. Dina inlägg är kränkande mot både män och kvinnor. Du framställer män som sexmaskiner och offer, slavar under sina lustar.
    Och det skulie ju inte vara orättvist om kvinnor av biologiska orsaker skulle ha det bättre sexuellt än männen. 
    Det är inte då männens fel att det är kvinnor som blir gravida och inte tvärtom 
  • Anonym (Då)
    Anonym (Fundersam man) skrev 2024-03-06 04:30:29 följande:

    En balanserad sexmarknad får vi genom att män och kvinnor själva bestämmer när och med vem de vill ligga med. Antalet aborter är det enda som är "rätt" i förhållande till det antal som görs!

    Ur ett praktiskt perspektiv så skulle den ultimata lösningen för herrn vara att bli bög. Då hade du kunnat ha sex på "männens lika vilkor". Tills att det även där börjar bli problem för dig av en eller annan anledning, "nej han vill inte ligga med mig".

    Och....

    -"Tvingas betala underhåll? Det är bara att dra."

    Ärligt talat, -Vad är det för j**la synsätt om man gör en kvinna med barn?
    Visst att man kan bli ängslig och rädd men man tar sitt ansvar och växer med uppgiften!

    Trådar som denna får bra män att bli dåliga hos dem som inte ser eller bryr sig att se skillnaden på män och män, -Usch!


    Och om det är en skillnad mellan männen och kvinnorna så får inte båda könen välja när och mrd vem på samma sätt 
  • Anonym (Då)
    Anonym (Enkelt) skrev 2024-03-06 13:27:24 följande:

    Finns inget sexuellt matriarkat. Bara desperata manstöntar som ligger med vadsomhelst. 


    Om inte så hade man accepterat ett scenario där det blir lika mellan könen 
  • Anonym (Då)
    Anonym (.....) skrev 2024-03-05 23:30:39 följande:

    Lägg gärna märket till hur "män" i texten egentligen betyder "jag", samt "kvinnor" betyder "kvinnor jag vill ha sex med".
    Exempel från trådstart:

    "För det är fortfarande så att det är kvinnor som bestämmer när det blir sex, det är kvinnor som väljer män (väldigt sällan tvärtom) och det är kvinnor som bara behöver vänta på att en man ger dem uppmärksamhet och tar kontakt"

    Översättning:
    "För det är fortfarande så att kvinnorna jag vill ligga med bestämmer när det blir sex, det är kvinnor jag vill ha sex med som inte väljer mig (väldigt sällan tvärtom) och det är kvinnor jag vill ligga med som bara behöver vänta på att jag ska ge dem uppmärksamhet och ta kontakt"

    Du är alltså en sunkig kvinnohatare som tycker att kvinnor ska straffas för att de inte vill ligga med dig. Classic incel. Jag fattar att kvinnor vänder dig ryggen för sånt lyser igenom väldigt snabbt.

    Kamma dig och börja respektera de du vill doppa snoppen i är mitt bästa tips.


    Om det är inte orättvist när kvinnor får det lättare biologiskt så borde det gälla även när männen får det bättre av biologiska orsaker.. Då plötsligt snackar ni om att det är orättvist när exempelvis kvinnor kan bara bli gravida 
  • Anonym (Då)
    Mandel skrev 2024-03-06 13:41:35 följande:

    Går ju inte att jämföra sex med arbetslivet.

    Problemet är ju att män väljer män även om det finns kvinnor med likvärdig eller till och med högre kompetens för att män är kända för män och de vet hur män är och beter sig. 
    Kvotering i arbetslivet handlar inte om att människor med lägre/fel kompetens ska anställas pga sitt kön utan att föredelningen mellan könen när det är likvärdiga kvalifikationer ska vara jämn. 
    Finns många kvinnodominerade yrken där män ges företräde om det har likvärdiga kvalifikationer som en kvinna har så det går åt båda håll.

    Om vi skulle kvotera även kring sex, hur skulle det gå till?
    Ska vi tillsätta en statlig myndighet som ska sköta om detta? Hur bedömer man olika människors kvalifikationer där?
    Ska man få fylla i formulär med sina kunskaper och sitt utseende. Vikt, längd, hur många man legat med.
    Ska de ringa på referenser och fråga tidigare partners och be dem betygssätta detta och sedan ranka människor efter det.
    Så kan man när man känner att man vill ligga eller få en längre relation skicka in en liten kontaktannons med de krav och lägstanivå på omdömen som man anser behövs för tjänsten.
    Fast kan jag önska själv eller ska denna myndighet sitta och köra något program som kollar statistik och nämen ojsan. Nu är det 4 veckor sedan Bosse var på dejt så nu bokar vi in honom med Anna och så måste de ha sex så Bosse försvinner från statistiken ett tag.


    Här har vi Louise som inte haft en bra relation, ska vi gå in och tala om för hennes partner att han måste banta eller ska vi skicka in om skilsmässa åt dem och låta Louise träffa Micke istället och så skickar vi mannen på dejt med överviktiga Maria?


    På måndagsmötet:
    Nu har Eva och Jonas varit alldeles för lyckliga alldeles för länge. Det går inte för sig. Inga gräl och ett aktivt fungerande sexliv i flera år. Hur ska vi splitta upp dem för det är inte rättvist att de är så lyckliga när så många andra människor är olyckliga. Bättre alla är olyckliga eller?


    Då kan man inte diskutera om kvinnliga orgasmglappet. 
Svar på tråden Hur stoppar vi det sexuella matriarkatet?