• Lusse88

    BIM april 2024

    Undrar hur det står till i livmodern efter så här lång tid från senaste mensens sista dag. Har aldrig gått så här lång tid mellan det och ägglossning. Ska bli spännande att se vad ältestet visar imorgon. Har ju redan haft "början till" ägglossning nu tre gånger på en cykel. Nån som varit med om liknande? 

  • Lusse88
    littlewickewire skrev 2024-03-25 22:26:33 följande:

    Lusse88, tips på billiga ägglossningstester är easy@homes och att köpa på amazon. Köpte deras 100-pack och då blev det 2.36kr/test! Hade visserligen ngn extra rabatt, men tror ändå det är bara 2.60kr/test i ordinarie pris! 


    Jag använde billiga stickor förut men av nån anledning tyckte jag strecken var svåra att avläsa. Därför gick jag över till digitala :) Men om kroppen ska lura mig hela tiden på detta viset kommer det ju inte hålla att köpa så dyra. :/
  • Lusse88

    Detta är sååå frustrerande! Jag hade blinkande gubbe i 8 dygn. Sen fast gubbe i två dygn. Testade inte dag 11. Men fick älsymtom för tredje gången denna månaden. Testade nu imorse cykeldag 23 (12 dagar efter första blinkandet) och det blinkar igen! Aldrig varit med om så mycket blinkande och så sent i cykeln och EFTER en fast gubbe dessutom. Vad händer? Vi börjar tycka detta är ganska jobbigt denna månaden :(  Jag har äl enligt min kropp nu. Igen. Tredje gången denna månad som kroppen gör så här: äl flytningar, värk i äggstocken, molar, mjuk och låg och öppen livmoderhalstapp. Och nu blinkar den alltså, igen.

  • Lusse88

    1/4 Elianis98, 1a barnet, 3e försöket
    1/4 Bär, 3:e barnet, 10:e försöket efter MF
    3/4 Madicken, 3:e barnet, 5:e försöket
    5/4 littlewickewire, 1:a barnet, 6:e försöket
    6/4 Naniismamma, 5e barnet för mig, 1a för partnern, 3e försöket
    9/4 bebissugen, första barnet, 8e försöket
    9/4 Lusse88, första barnet, femte försöket.
    12/4 MacBookpro, första barnet, 13 försöket
    16/4 Fancyr, tredje barnet, 5e försöket. (prel.datum)
    18/4 Morticia91, första barnet 4de försöket
    19/4 Nostalgitripp, tredje barnet, 3e försöket
    20/4 Juliab, andra barnet, 9e försöket, ett X
    27/4 nathaliej97, tredje barnet, 4e försöket. 

    Gissar på att det är över nu, känns så just nu, så bim blir 9/4. 

  • Lusse88

    Men nej, fick älflytningar nu igen. Herrejösses. Tog ett test. Det blinkar. CD23. Helt galet ju. Tog faktiskt ett gravtest nyss med för jag har ju haft älsymtom så länge/ofta denna månad. Så ville iaf kunna utesluta det. Det var totalt negativt. (Ej tidigt test dock). Så antar äl är väääldigt sen denna månad. Uppdaterar sen när det är över. Om jag ens får äl denna månad. Verkar ju inte så :/ Fick fast gubbe 22/3. Men sen älsymtom igår 25/3 igen. Köpte nya ältester igår och på morgonen var det rund ring (förväntat då det var ett nytt test och den tydligen samlar info om ens hormoner då om jag fattade det rätt) men sen blinkande idag igen. Och fortsatta älsymtom idag igen. Vi orkar snart inte mer denna månad 😅 Aldrig varit med om så här förskjuten äl... CD23 liksom. Hållt på sedan CD11. Borde snart vara dags för mens ju. Men har tydligen inte ens haft äl än. Förstår inte mig på min kropp just nu. Får kanske inte äl denna månad.

  • Lusse88
    Anonym (syskomförsök) skrev 2024-03-26 15:54:34 följande:
    Mitt tips är att börja tempa för då vet man ifall man verkligen haft ÄL samt när man haft den :) 
    Ja jag kanske borde det... Har du nåt tips på en bra tempmätare? :)
  • Lusse88

    Jag fick fast gubbe idag :) Tjohooo! Vi fick till det inatt. Får se om vi lyckas mer dom kommande dagarna :)

  • Lusse88
    bebissugen91 skrev 2024-03-27 14:34:25 följande:

    Lusse - fast gubbe igen? 😱😱 det var en spännande cykel 😅


    Jupp fick först en tom ring efter den fasta gubben 22/3. Men eftersom jag fortfarande hade äl symtom som tusan, så fortsatte jag testa. Fick först blinkande och idag fast gubbe igen 😅 Aldrig varit med om dess like... Vi låg igår på blinkandet, får se om i lyckas få till det mer. Mannen är rätt slut. Har varit en intensiv cykel.
  • Lusse88

    Tack, Bebissugen91! :)

    Förresten, tror ni ställningen spelar roll? Som igpt, jag red, det rann ut direkt. Som idag, nyss, stående bakifrån, det rann ut direkt. Tror ni det blir kört då?? Innan körde vi bara missionären och att jag låg kvar en stund med det i. Men han börjar få svårt att komma i missionären nu. Så igår och idag blev det ställningar där det rinner ut snabbt. Är så orolig att det inte ska funka då :( Är newbie på just det här hehe. Det har visserligen inte tagit sig dom andra månaderna med missionären och att ligga kvar, så egentligen har vi inget att jämföra med. För säkerhets skull ska vi testa missionären imorgon på dagen igen. Sen får det vara slut för den här månaden. CD25 imorgon och fast gubbe på testet idag CD24. Står på förpackningen att man ska ha sex inom 48 timmar från fast gubbe. Och det gör vi ju. Men inte missionären varken igår eller idag. Hur gör ni? Vad tror ni?

  • Lusse88
    Anonym (Syskonlängtan) skrev 2024-03-27 19:47:19 följande:

    Det spelar ingen roll! Simmarna hittar till ägget ändå och allt rinner inte ut, även om det kan kännas så :) Stort lycka till nu! 


    Själv så testade jag i morse igen med nya ÄL-dosan men fick fortfarande en rund ring. Gissar att det inte släppte något ägg denna månad när jag aldrig fick någon fast gubbe (bara blinkande). Oavsett så är det nog för sent nu. Är på cykeldag 26 nu och väntar mens om 2 dagar (om det nu stämmer). Får försöka igen nästa ÄL? :/ 


    Jag fick fast gubbe både 22/3 och 25/3. Sjukt förvirrande. Testade med nya tester idag eftersom den fasta gubben låser sig på testet i 48 timmar. Och jag fick rund ring nu. Testade faktiskt två gånger för säkerhets skull. Rund ring båda gångerna. Så gissar att ÄL var idag. Vilket ger BIM 10/4 och en cykel på 38 dagar då. Om jag nu ens haft ägglossning denna månad. Vi får se.
Svar på tråden BIM april 2024