Inlägg från: Anonym (Bikille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bikille)

    Kåtare på kvinnor men lever och älskar en man

    Anonym (Bi6) skrev 2024-04-01 00:06:46 följande:
    Kåtare på kvinnor men lever och älskar en man

    Är det fler än jag som rent sexuellt tänder mer på kvinnor men är i relation med en man och/eller blir bara förälskad i män? 

    Jag har alltid vetat att jag tänder på kvinnor men har aldrig vågat leva ut det ordentligt. Kan inte bli kär i dem utan är bara väldigt sexuellt attraherad av kvinnokroppen. Blir fruktansvärt kåt av tanken på allt jag vill göra med en tjej.

    Min sambo älskar och accepterar att jag är sån och skulle antagligen inte ha några problem om jag hade sex med en tjej. Men jag tycker det är så jäkla krångligt att ha det så här. Jag älskar honom till döds och vill leva resten av mitt liv med honom. Men önskar att jag var megastraight. 

    Är det här vanligt? Ovanligt? Nån här på FL som är likadan? 


    Jag är i samma sits men som kille.
    Kan bara tänka mig att leva med en tjej men tycker att killsex är otroligt skönt.
    Att kunna slippa tänka på allt som har med killar att göra vore såklart skönt. Men då vore jag en annan person och kanske inte hade haft samma tjej, och henne vill jag inte vara utan.
    Livet är inte alltid enkelt 😉
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Anonymt) skrev 2024-04-01 00:44:03 följande:
    Vilket är ännu ett utmärkt skäl till att undvika bikillar för relationer som kvinna. Vem har lust att vara med en man som drömmer om andra män? Ingen kvinna blir lycklig av att känna sig otillräcklig på det sättet i en relation.

    Och jo - drömmer du om andra män så är det uppenbart att det inte räcker med flickvännen enbart. Då hade du nämligen inte känt detta behov av att fantisera.
    Intressant att det är mig du är dömande mot och inte ts.
    Men så är det ofta. Bisexuella killar får höra att de är slampor och äckliga medans bisexuella kvinnor möts med förståelse och uppmuntran.

    Att döma av otaliga trådar här på fl om straighta som inte får tillräckligt med sex och därför vill söka assistans utanför förhållandet så tror jag helt enkelt att din så kallade logik haltar. Eller menar du att alla otrogna är bisexuella?
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Anonymt) skrev 2024-04-01 09:52:29 följande:
    TS är kvinna. Varför skulle jag som straight kvinna bry mig om vad andra kvinnor gör? Jag dejtar dem inte.

    Ja, jag dömer slampiga, gränslösa män som ska ligga runt med både män och kvinnor. För mig är det varken ödmjukt eller selektivt. 

    Jag tror att bisexuella män slampar runt mer än hetero ja, just för att de har starkare drift än kvinnor och lättare att hitta en annan villig man än heteromän. 

    Jag talade också om lösaktighet/sexuell girighet, inte om att "få för lite sex" i den relation man befinner sig i.
    Det sistnämnda handlar om brist på bekräftelse och inte om att vara slampig. Kan ha mer förståelse för någon som blir avvisad av en partner, även om inte heller detta ursäktar otrohet.

    Naturliga slampor däremot. Vill jag inte ens andas i närheten av. Noll tillit till sådana. 
    Anledningen till att du skulle bry dig i vad ts gör är kanske pga att det är hennes tråd?
    Men du kanske gör en "drake" och tar över tråden för att driva din egna agenda.

    Eftersom du inte dejtar bisexuella män, varför bryr du dig så mycket i vad de gör?

    Jag tror att det de allra flesta naturliga slamporna är kvinnor, så du behöver nog inte oroa dig så mycket över vem du andas i närheten av, eftersom deras sexualitet inte spelar någon roll för dig.
    Jag som kille måste däremot passa mig väldigt noga.
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Anonymt) skrev 2024-04-01 11:42:39 följande:
    Jag bryr mig inte om bisexuella män sålänge jag slipper dejta deras promiskuösa person. 

    Detta är ett diskussionsforum. Tråden handlar om bisexualitet och du sa något som råkade ge mig ännu mer insikt i varför jag aldrig någonsin har eller kommer att dejta en tvestjärt. 

    Nej, kvinnor är inga naturliga slampor. Då hade det knappast varit män som vanligen klagar på sexbrist i relationen. Män är slampor som jämt fixerar vid det fysiska. 
    Män (gaymän) har det högsta antalet sexuella partners under en livstid. Inte kvinnor. Heteromän hade slampat runt precis lika mycket som gaykillar om kvinnor varit lika villiga - vilket de inte är. 
    Ett problem för dig är att du inte har en aning om mannen du dejtar är en tvästjärt. Med tanke på din inställning så tror jag aldrig att han skulle berätta för dig heller.

    Var får du din statistik ifrån?
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Anonymt) skrev 2024-04-01 11:58:46 följande:
    Det är inget jag oroar mig för då jag kommer göra det klart redan från början att jag bara dejtar heterosexuella män som aldrig varit eller planerar att vara sexuella med en annan man eller transkvinna. 

    Om en kille är bi så finns det alltid sätt att ta reda på detta i förhand. Man kan prata med folk runt honom, hans familj och vänner, för att vara på den säkra sidan. 
    Och absolut inte dejta en konservativ person eller någon som är konservativt religiös då såna tvestjärtar troligtvis håller sin läggning fullt hemlig för att undvika stigmat.
    Här köps det inga grisar i säcken kan jag lova. 

    Jag minns inte det just nu men vet att jag läst om det förut. Är du intresserad av statistik så är det väl bara att googla fram om du klarar sånt?
    Du hade aldrig lyckats ta reda på mitt sexuella förflutna utan att fråga mig. Så tror jag att det är för många, oavsett läggning.
    Eller vet dina kompisar om alla dina sexpartners?

    Jag vet flera straighta tjejer som har haft hundratals sexpartners men jag vet om väldigt få killar samma bodycount. Det kan i och för sig bara visa på att det är i min bekantskapskretsen som kvinnor är överrepresenterade som slampor, men eftersom de har största utbudet så tror jag att det gäller för den breda massan.
  • Anonym (Bikille)

    Jag läste just en artikel där det klargjordes att heterosexuella män är de med högst sexlust, alltså högre sexlust än bisexuella män. 
    Däremot är bisexuella kvinnor kåtare än heterosexuella kvinnor, men kvinnor som grupp är mindre kåta än män.
    Således är straighta män de värsta slamporna i sin grupp (även totalt sett) medans bisexuella kvinnor är slamporna i sin grupp.

  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Bi6) skrev 2024-04-01 13:31:33 följande:

    Tråden blev ju totalt kapad av en bitter moralkärring som antagligen mest bara driver. Synd. 

    Min fråga var ju om det finns fler som tänder MER på kvinnor än män (eller tvärtom då) men lever med det "motsatta" könet och hur vanligt det eventuellt skulle kunna vara. 

    Men vi skiter i det. Tack till er som svarat på ett trevligt och fint sätt och bikille som delat med sig. 

    Jag är lycklig i min relation men önskar alltså att jag tände på män, inklusive min egen, lika mycket som på kvinnor. Det är ett dilemma som egentligen är underordnat allt annat eftersom jag har min själsfrände. Men man kan väl få resonera lite :) 


    Det är mitt fel att tråden spårade ur. Bisexuella killar har en förmåga att trigga moraltanter. Om det beror på att de känner sig maktlösa eller hotade eller på något tidigare trauma vet jag inte riktigt.
    Istället för att försöka resonera med henne borde jag såklart ha anmält hennes inlägg. 
    Jag ber om ursäkt. 

    Tillbaka till ämnet.
    Som singelkille på diverse dejtingappar så kommer jag i kontakt med båda könen. Det är ganksa enkelt att hitta en man i en relation med en kvinna som är villig att träffa mig för sex.
    Hur vanligt det är är svårt att säga men jag skulle definitivt inte kalla det ovanligt.
    Å andra sidan tror jag att det är ännu vanligare att som tjej på en dejtingsida hitta möjligheten att hitta en straight man som vill vara otrogen.

    Har du lyft frågan med din sambo?
    Jag tror att det är betydligt enklare för en tjej att hitta en kille som är okej med att hon har sex med tjejer än det är att hitta en tjej som är okej med att killen har sex med killar.
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Anonymt) skrev 2024-04-01 14:07:19 följande:
    Som sagt. Du pratade om dina egna begär och då får du räkna med att folk svarar.

    Och lite intressant hur ni båda tolkar människor som inte är promiskuösa som "moraltanter". Har inget med moral att göra utan snarare ren självrespekt och även respekt för ens partner. 
    Och lite intressant hur en som tydligen inte moraliserar kallar bisexuella killar för promiskuösa, tvestjärtar och slampor.
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Anonymt) skrev 2024-04-03 03:03:12 följande:
    Tvestjärt är ju bara en benämning. En neutral sådan. Syftar på ordet "tve" vilket betyder två, alltså att man föredrar två kön i detta avseende.

    Jag kallar män för slampor, oavsett vilken läggning de har, eftersom de oftast beter sig just slampigt och vill ligga runt med allt och alla. Bara det att bikillar har lättare att hitta en sexpartner eftersom de även gillar män. 
    Kvinnor har lättast att hitta sexpartner och har störst utbud, så de är de största slamporna.
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Polyamorös, icke-binär altruist) skrev 2024-04-04 13:46:05 följande:
    Kan vi inte försöka hålla god ton och undvika starkt språk? Vet att du inte kastade första stenen, men vad sägs om att återgå till ämnet?
    Vilket ord var för starkt?
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Polyamorös, icke-binär altruist) skrev 2024-04-07 13:33:08 följande:
    Slampor.
    Ok
Svar på tråden Kåtare på kvinnor men lever och älskar en man