• TTCBf

    Letrozol 2024 - följas åt?

    Hej! 
    Jag är gärna med i denna tråd!
    Jag har varit gravid 3 gånger varav 2 aborter på grund av mina anledningar INNAN jag fick reda på att jag har pcos utan cystor?

    Fick missfall i augusti 2023 och tills februari iår fick hag ej mens eller ÄL. Fick börja med letrozol i februari och första omgången blev det ej barn. Andra omgången väntar jag nu mens på måndag då jag inte tror det tog sig nu heller. Då börjar jag väll tredje omgången nästa vecka.

    Måste säga att jag har sedan jag fick min första mens bara haft det 4-5 gånger per år men anade inget stort fel då jag spontant blev gravid 3 gånger. 

    Snälla säg inget illa om aborterna då jag hade mina anledningar.

    Allt gott! Vi gör denna resa tillsammans😊

  • TTCBf

    Tack så mycket fina du❤️

    Hur var era omgångar med Letrozol, tog ni ovitrelle sputan?
    Jag fick en ungefär 23mm innan den släppte (hoppas jag) den 25/3. Tog sprutan första gången men de va så jobbigt med gravsymptomer när man inte var gravid.

    Vill bara tillägga för läsare och folk som behöver veta, att jag är 24 år och väger omkring 59kg. Har spelat fotboll nästan hela mitt liv. 

    Aldrig varit med om värre 2 veckors väntan än dessa gånger med letrozol för då VET man att nånting kan eller kanske inte händer🥹

  • TTCBf

    Funkgerade IVf för dig @thildusen90 ?❤️

    Fick ni vanliga gravidsymptom när ni tog letrozol?
    För jag fick de alla tre gånger men inte denna gång, får alltid symptom vid ÄL och mens också så hoppas men tror inte det tog sig🙁❤️

  • TTCBf

    Kan jag fråga alla om de tagit metformin eller coq10 med sin letrozol?
    Jag får mogna äggblåsor på både första och andra omgången men vill ta något som kanske hjälper en att bli gravid inför tredje omgången?
    Har ej fått mens än då den är beräknad på måndag den 8/4😊

  • TTCBf

    Hej igen!

    Fick min mens idag från andra kuren av letrozol?
    Nu är det att köra tredje omgången och ännu en två veckors väntan sen på att förhoppningsvis få ett plus🥺

  • TTCBf

    Beklagar❤️!

    En fråga till Alla här, jag vill inte låta negativ eller nå så men måste få fråga. Jag vet inte varför men jag kan inte skaka de ut ur huvudet, tror ni på letrozol? liksom att den ger samma chans till graviditet så länge man får en ÄL av den? 

    Har man lika stor chans som en med icke pcos så länge man ägglossar av letrozolen?

    Jag får ÄL enligt UL och Lh tester, men har svårt att tro att ett ägg verkligen finns i äggblåsorna eller övertänker jag? Är inne på andra tabletten i tredje omgången. ville bara skriva av mig den frågan❤️

  • TTCBf

    Tog sista tabletten letrozol igår, nu väntar jag VUL på Cd 13 på fredag den 19/4🥹

    Vad tror ni om insamination? ska man betala för det? min läkare säger ?varför ska du göra en sak du kan göra gratis hemma? och jag tänker då ?men tänk om inga simmare går igenom tappen och en sånhär procedur kan förenkla det?

    Vad tycker ni? Jag är kluven❤️

  • TTCBf
    osten7 skrev 2024-04-17 12:55:32 följande:

    Hej! Är gärna med här också Skäms

    Ska ta min första omgång Ovitrelle imorgon (var på ultraljud den 15de och där var en äggblåsa på ca 13mm).

    Släpper ägget 40 h efter Ovitrellen, eller vad har ni upplevt?


    Hej!🌸
    Har bara erfarenhet om att mitt ägg redan var påväg att släppa men fick läkaren att ge mig sputan ändå. Fick nog ägglossning inom 12h faktist då jag kände stick i äggstocken redan 6h efter. 

    Tog ej sprutan andra omgången av letrozol då mina biverkningar var extrema från sprutan. MEN Funderar på att diskutera det nu på fredag med min läkare om att kanske ta den igen! så jag återkommer om mer svar om jag tagit den nästa vecka då jag bara är på cykeldag 11 men 12 nu på torsdag🌸
  • TTCBf
    littlewickewire skrev 2024-04-14 21:24:00 följande:

    Halloj! Trodde jag fick mens i fredags, men det blev bara jättelighta spottings fre-lör. Inget alls idag. Vågar man hoppas på nidis? 😳


    Hur har det gått för dig??🌸
  • TTCBf

    Hej igen🌸

    Idag är inte en bra dag, jag är inne på cykeldag 13 på omgång 3 av letrozol och ingen folikel har växt ännu :(
    Hade en slemhinna på 3mm.

    När som senast har ni ägglossat? för jag googlar och det finns folk som ägglossar senare, som typ dag 25 eller nå. Förra månaden ägglossade jag på dag 18 och hade en folikel på 14mm på cyckeldag 13 men inget denna gång.

    Svar till Osten7:
    Jag spydde, illamående, minskad aptit, dålig sömn, huvudvärk🥹

Svar på tråden Letrozol 2024 - följas åt?