• Anonym (Z)

    Mår dåligt av att min sambo har en tjejkompis

    Min sambo har en kvinnlig kompis som han har känt sedan skoltiden. Dom har haft kontakt till och från, ibland har det gått nåt år utan kontakt men nu har dom börjat ha kontakt igen. Dom umgås mestadels ensamma då dom ses på stan och går och äter något eller när dom tränar på gym tillsammans. Dom skaffade gymkort på samma gym och tränar flera gånger i veckan. Hon har även varit hem till oss några få gånger, då tillsammans med andra i samband med fest. Och han har mycket kontakt med henne på sociala medier, dom har ett sånt där gult hjärta på snapchat. 


    Usch jag mår illa. Det känns inte bra att han har så mycket kontakt med denna tjej. Samtidigt så är han av åsikten att man absolut ska kunna ha kompisar av motsatt kön och ja, även jag har det, men inte alls på det här sättet. Brukar inte ensam med någon killkompis på det här sättet.

    Så om man tar upp detta med honom så blir man kallad svartsjuk och kontrollfreak.  Vi har haft trekanter med andra män och då anser han också att jag inte har något att säga till om vad gäller vilka han ska vara kompis med.

  • Svar på tråden Mår dåligt av att min sambo har en tjejkompis
  • Anonym (Z)
    Fiona M skrev 2024-04-22 22:00:59 följande:

    Jag tycker man kan ha vänner oavsett kön, men jag förstår inte varför han drar upp sexuella kontakter när ni ska prata om vänskap?


    Han menar att jag fick en trekant som jag ville och han var ok med det utan att bli svartsjuk och då tycker han att jag faktiskt får finna mig i att han umgås och pratar med andra tjejer som är kompisar till honom, för det är inte i närheten av lika illa menar han och han tycker inte att det är en stor grej alls att han har en tjejkompis och han förstår inte varför jag reagerar på det. 
  • Anonym (Z)
    EpicF skrev 2024-04-23 10:59:03 följande:
    Det är två olika saker. Att ni har haft trekant har inget att göra med att han har en tjejkompis. 

    Och nej, det är väl knappast någon stor grej att han har en tjejkompis. Och helt ärligt ts, så förstår jag inte heller varför du reagerar som du gör... känns lite märkligt att reagera så på en kompisrelation. 
    Han anser att jag inte har något att säga till om vad gäller hans tjejkompis, särskilt inte när jag fick som jag ville med Trekanten, menar han. Men han menar att jag ändå inte hade kunnat bestämma vad gäller hans relation till tjejkompisen. Han menar att han inte behöver lyssna på mig vad gäller tjejkompisen och att hon är en viktig kompis för honom
  • Anonym (Z)

    Såg att nån skrev om bisexualitet tidigare. Både jag och min kille är bisexuella 

Svar på tråden Mår dåligt av att min sambo har en tjejkompis