• Gelas1

    Drömmer om att vara hemmfru

    Jag drömmer om att vara hemmafru!!!
    Jag hade älskat att ta hand om hem och hushåll, samt barn och min man när han kommer hem efter jobbet..

    Finns det män därute som hade velat i en liknande relation 2024 eller är allt 50/50??

  • Svar på tråden Drömmer om att vara hemmfru
  • Anonym (Söker också gentleman)
    Anonym (Daah?) skrev 2024-04-24 22:44:57 följande:

    Jag kan vara hemmaman då, så kan ni gå och jobba!


    Då antar jag att du inte här läst biologi. I alla fall
    hemmaman passar för svaga loser män. Så lycka till!
  • Gelas1
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-04-24 22:57:48 följande:
    Menscykel (antar jag att du menar, cirkel?) pms och tål inte stress? Haha vilken porslinsdocka! Alla jobb går inte ut på att lyfta tegelstenar hela dagarna, det är inte alltid muskelstyrkan spelar roll. 
    Du låter verkligen inte som den gentlemannen vi söker så du kan vara lugn.. Vi vill inte ha dig du är inte en provider för en kvinna.
  • Anonym (Daah?)
    Gelas1 skrev 2024-04-24 23:02:43 följande:
    Ni klarar inte av att ta hand om hem och hushåll, diska, laga ma? Ta hand om barn och vara omhändertagande fru, på samma sätt som oss kvinnor.. Bara fakta.
    Try me!
  • Gelas1
    Anonym (JK) skrev 2024-04-24 23:03:08 följande:

    Min mamma var i princip hemmafru under hela vår uppväxt , hon jobbade lite med något (konstnärligt) men det var nästan bara pappa som försörjde henne och oss.. sen blev hon lämnad efter 30 år med pappa. Nu har hon kvar huset men jättedåligt med pengar, ingen bra pension alls. 


    Så att dels måste du hitta någon som tjänar tillräckligt bra för att ni ska klara er på en inkomst.. det är nog svårare nu än när jag var barn. Och så måste du tänka på vad som händer sen om han lämnar dig (eller du lämnar honom). 


    Eller om du helt enkelt inte vill ha ett vanligt jobb kan du ju tjäna pengar på andra sätt hemifrån  , ska inte gå in på exakt hur här för då kommer jag få så mycket påhopp men inget olagligt. Det har jag gjort, mer eller mindre självvalt ..var hemma med yngsta barnet tills han var 2, långt efter förändradagarna tog slut. Tycker också det kan vara svårt att få ihop jobb och småbarn .. men vet inte om lösningen är att vara hemmafru. Åtminstone jobba deltid känns lite smartare. Jag hoppas att när jag är klar med en utbildning jag håller på med kommer jag kanske kunna jobba deltid och klara mig hyfsat, kanske fortsätta litegrann med mitt extraknäck för att dryga ut kassan. 

    Men visst, hittar du nån som är med på den lösningen och tjänar tillräckligt bra.. tänk bara på hur det blir om ni skiljer er..


    Tack för ditt gulliga inlägg och att du dela med dig av erfarenheter. Jooo, självklart får man vara realistisk men en ung kvinna 2024 kan allafall få drömma haha..
  • Anonym (Daah?)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-24 23:04:13 följande:
    Då antar jag att du inte här läst biologi. I alla fall
    hemmaman passar för svaga loser män. Så lycka till!
    De som vill bli hemmafruar är de som är loosers! Ni vill glida fram i livet och inte göra något, det ska andra göra åt er.
  • Gelas1
    Anonym (Daah?) skrev 2024-04-24 23:08:05 följande:
    Try me!
    Tror jag avstår? Din hårda attityd visar du om någon egentligen behövt en öm ödmjuk hemmafru. Men samhället har fått män till stora mansbebisar, som varken vill ge eller känna sig behövda. 50/50 inkomst och sen ta resten av våran kraft när vi kommer hem. :)
  • Anonym (JK)
    Anonym (Daah?) skrev 2024-04-24 22:43:07 följande:
    Som om män som kommer hem efter att ha jobbat 12 timmar är så mycket piggare? Ni kan ju få vara hemmafru i 30 år, och sen åka ut. Lär bli en bra pension.

    Det var ungefär det som hände min mamma.. det är inte kul. Skulle inte rekommendera nån att sätta sig i den sitsen. 


    Tycker också det är svårt att få ihop jobb och småbarn..  har varit ensamstående förut också.. Det är inte lätt. Men isåfall känns det (som jag redan har skrivit) smartare att åtminstone jobba deltid. Att inte jobba alls känns inte som en så bra lösning. 


    Nuförtiden är det nog svårare att försörja en hel familj, både barn och en till vuxen människa med bara en inkomst också. Däremot tycker jag inte det är fel att vara hemma lite längre innan barnen börjar på förskola om man kan , jag var hemma med min yngsta i 2 år , då tjänade jag iförsej pengar hemifrån. 

  • Gelas1
    Anonym (J) skrev 2024-04-24 22:27:33 följande:
    Jag instämmer till fullo.
    Kul med någon som har de tankarna! Hoppas verkligen du lyckas hitta rätt man för dig.
    Tack detsamma till dig!!🙏🏼
  • Anonym (Söker också gentleman)
    Anonym (Daah?) skrev 2024-04-24 23:10:05 följande:
    De som vill bli hemmafruar är de som är loosers! Ni vill glida fram i livet och inte göra något, det ska andra göra åt er.
    Hhh du låter lite avundsjuk?? 
    Men lycka till! Hoppas du hittar en kvinna som kan försörja dig😊
  • Anonym (T)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-24 23:17:18 följande:
    Hhh du låter lite avundsjuk?? 
    Men lycka till! Hoppas du hittar en kvinna som kan försörja dig😊
    Förstår inte svenskars perversioner med att detta måste börja bli olagligt eller nått... Att ha en hemmafru som har det bra och glider runt hemma låter numera som en riktigt dröm. Då har man som man nått att gå till jobbet för ;) 
Svar på tråden Drömmer om att vara hemmfru