Inlägg från: Anonym (Svar på tal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svar på tal)

    Ångest över att hålla relationen hemlig

    Men sluta... Ni är gamla nog för att de åren inte ska spela någon roll. Varför skulle du bry dig om andras åsikter? Det ska väl de skita i?! Så om någon frågar säger du bara att han är lite äldre än dig och svävar lite med svaret. Sällan man blir verkligt pressad. Om någon frågar mer om åldern så ställ motfrågan! "Varför undrar du?", så gör de sig dumma och du kommenterar inte efter det utan tittar bara på dem lite och sedan pratar ni om något annat.

  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Hjälp!) skrev 2024-04-25 18:09:49 följande:

    Ja, det är precis så jag tänker också men för vissa är det ju typ en skandal om det skiljer mer än 10 år. Och han är inte gammal nog för att vara min pappa heller då min pappa är 70 år. 


    Jag svarar alltid med att han är lite äldre men folk verkar alltid vilja ha ett exakt födelsedatum och blir så jäkla hetsiga. Grejen är att varken han eller jag har haft någon partner med så här stor ålderskillnad så jag tycker inte det blir konstigt då heller. Jag har dejtat killar i ?min ålder? och det har ALDRIG blivit något seriöst. Min nuvarande sambo är mitt första riktiga förhållande och vi har varit ett par i två år. 


    Om de vill veta exakt födelsedatum så är de verkligen konstiga :) Upprepa bara samma sak igen, varför undrar du det? Le lite och lägg huvudet åt sidan. Humma kanske om de svarar. Och sedan går man vidare efter några sekunders pinsam (för dem) tystnad.
  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Hjälp!) skrev 2024-04-25 18:31:47 följande:

    Jag var lite ironisk med exakt födelsedatum men säger man typ ca 40 så ska de veta exakt hur gammal. Till mina nya kollegor som är mycket yngre än mig har jag bara sagt att jag bestämt för att inte berätta då folk har så mycket åsikter hela tiden. 


    Känns bara som jag blir den ?konstiga? om jag ställer motfrågor om dom undrar hans ålder. Känns som man blir den knäppa.


    Men det där blir ju ett fel svar oavsett för han är inte ca 40. Säg ingen siffra alls, säg bara att han är lite äldre och sedan kommer väl en följdfråga om "hur mycket äldre", ryck på axlarna och säg bara "tja, äldre". Sedan då det där med att fråga varför de undrar och inte kommentera mer än så.

    Inte alls, det är de som visar hur pinsamma de är.
Svar på tråden Ångest över att hålla relationen hemlig