Inlägg från: Anonym (Viola) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Viola)

    Ni mammor med vuxna söner...?

    Jag är mamma till tre söner och jag står alla söner väldigt nära. Äldsta sonen är gift med världens bästa fru 

    Jag står dom nära på olika sätt. Dom två äldsta är nära i ålder men yngsta är en sladdis och skiljer 8 år mellan mellersta och yngsta sonen . Så på grund av ålder och andra förutsättningar så är jag nära barnen på olika sätt. 

    Mina två andra söner som inte är gifta är båda gay , den ena lever med en kille . Fantastisk människa.  Jag accepterade rakt av sönernas läggning och är stor supporter till deras liv och dom tycker det är oerhört skönt med en mamma som är öppensinnad och accepterande och som dom kan vara förtrogen med. 

    Jag har aldrig saknat en dotter , mina söner är helt fantastiska och få hänga med dom som vuxna är ett privilegium.  Deras humor är störtskön, dom har fantastiska människor omkring sig . 

    Mina barn har alla olika pappor och det har haft sina utmaningar och gjort att jag varit extra noga med att alltid stå kvar när det stormar oavsett.  Visst har jag också gjort mina fatala misstag men aldrig skyllt ifrån mig utan tagit på mig det och tagit konsekvenserna.  Det har faktiskt hjälpt mig att behålla min närhet till barnen . Jag kan säga förlåt och visa ånger och vara en vanlig människa jag med. 

  • Anonym (Viola)
    Anonym (Träd) skrev 2024-04-26 19:17:33 följande:
    Du kan ju leva i den tron... en liten besvikelse finns det nog fast man inte visar den. Nu har jag en dotter och hade hon varit homo, så hade jag blivit besviken, verkligen. 
    För mig är det verkligen ingen besvikelse.  Det går emot min uppfostran och personliga övertygelse att vara besviken på en läggning. 
Svar på tråden Ni mammor med vuxna söner...?