Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Träning och lust

    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-30 18:00:30 följande:

    Absolut. Förr när jag sprang så kände jag mig stark, viril, levande, och det var ofta en skön känsla efter en tur i skogen. När man stod hemma i duschen så kände jag mig tillfreds, attraktiv, och visst tänkte man på sex. Många tränar just för den sköna känslan och att man känner sig mer attraktiv. Kroppen mår bra av att hålla igång, och om man ser resultat i spegeln så är det också ett plus. Många säger att de inte tränar för att se bra ut, men faktum är att det är en av de främsta drivkrafterna. Ingen slump att kvinnor klär sig i tajta kläder på gymmet, och tar bilder från gymmet. Vissa säger att man inte kollar in andra på gymmet, men jag har egen erfarenhet av att folk visst glor på andra. Många förknippar motion och träning med sex, och det är inte alls konstigt. Det roliga är de som hycklar om det.


    Att träningskläder är utmanande är det många som kan stryka under på.

    Tight sittande träningstights med en kort tight träningstop till, särskilt när det handlar om kompressionstights eller scrunchtights, är synnerligen designat för att fånga blickar och sända ut sexuella signaler.

    Tänker man efter så är det sällan du offentligt visar dig bärande ett par glansiga semiopaque strumpbyxor och är utan kjol till Men på träningarna då används det hela tiden...!!
    Och det är så snyggt!!
Svar på tråden Träning och lust