Inlägg från: Anonym (Ja men) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja men)

    Stabilisera blodsocker!

    Ja, det kan man, till viss del. Lägger du till fasta kan du reversera både pre och t2. Jag har gjort det och kan idag äta både bröd och pasta och tårta och rent socker utan att blodsockret sticker iväg. Om du däremot har fått t1 så behöver du insulin. 

    Det finns även vissa naturmedel som hjälper, som äppelcidervinäger och berberis, och vissa vitamin och mineral brister håller blodsockret högt, så gå och en allmän blodpanel och kolla värden, om du inte gjort det senast halvåret

    Du kan också själv köpa en mätare,  stickpenna, nålar och mätstickor men de är helvetesdyra. Men det kan ju vara en investering om du känner för det, och du kan använda det för att peka på att du har rätt om du har rätt. 

  • Anonym (Ja men)
    Anonym (Obi Wan Kenobi) skrev 2024-05-03 02:59:52 följande:

    Det finns mätare som är som en "knapp" man fäster på armen, Den mäter hela tiden och skickar värdena till telefonen. Man kan alltså se hela dygnets värden i efterhand, och det går att programmera in larm etc.
    Jag tror inte de är superdyra.


    Man "kan inte" köpa de i Sverige utan recept. En sensor kostar runt 800 om man hittar en att köpa. Man byter ut de varannan vecka. Dessutom fungerar appen bedrövligt dåligt. 
Svar på tråden Stabilisera blodsocker!