Inlägg från: Anonym (Anonymiosly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonymiosly)

    Flytta till Borås!!

    Pucke skrev 2007-04-08 22:59:30 följande:

    Bei Bei: "Alla är vi olika, men jag finner Borås otroligt trist & tråkigt. Finns mysigare städer."

    Jaså, trist och tråkigt? Hur kommer det sig då att fler o fler cafeer öppnar i borås och kommunen satsar stenhårt på detta? Utelivet är jättestort och finns massor av alternativ för alla åldrar.
    Shoppingen är underbar för alla människor, barn och vuxna.

    Jag själv är från Södertälje, och trevligare människor jämfört mot 08or har jag aldrig varit med om. Här vågar man fråga om klockan efter 18 på kvällen.

    Har aldrig varit arbetslös sen jag flyttade hit, det var jag i södertälje.

    Boendet här är extremt mycket billigare än i stockholm. Finns en del områden man inte vill bo i, som liknar t ex rinkeby m.fl. Men det finns fler "finare" områden än fula. en 4a på ca 95 kvm ligger på runt 6000:-/mån i ett bra område med bra kvalité.

    Bara lite tips till er som hoppas kan ge lite hjälp på vägen.


    En fyra för 6000:-/mån är nästintill omöjligt att få tag på i Borås. Den billigaste jag sett ute kostar över 7000:-. och då i ett "sämre" område där man absolut inte vill bo. Då krävs dessutom flera års köpoäng. Man får räkna med minst 9500-10000:- om man vill bo i ett drägligt område. I ett bra område 12000-15000:-. Jag har kollat efter 4-5:or i 2 år och absolut inte hittat en lägenhet för det priset i ett drägligt område. Till slut hittade jag en för 9600:- och fick renovera upp den själv för den var i så dåligt skick. Men ligger i populärt område. 
Svar på tråden Flytta till Borås!!