Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    String efter 30?

    Anonym (Nej tack) skrev 2024-04-24 01:56:05 följande:
    Det går som sagt inte att torka sig ren därnere. Det kommer alltid att finnas miljarder e-coli-bakterier som sitter där och ständigt sipprar ut inifrån tarmen och geggar in sig i snöret på trosan, ju längre man går runt med denna.

    Men whatever. Vi prioriterar olika här helt enkelt. TS verkade vilja få det till att  alla unga tjejer använder string och jag tror inte att det stämmer helt enkelt. 
    Det var ett väldigt tjat om bakterier. Det finns bakterier överallt och vi exponeras konstant för dem. De flesta är ofarliga, likaså med e-coli där bara några varianter leder till sjukdom. Spelar alltså ingen egentlig roll annat än om man lider av bacillskräck. När folk säger att de är rena så menar de förmodligen att de håller en god hygien och regelbundet tvättar sig i rumpan. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Nej tack) skrev 2024-04-28 14:14:55 följande:
    Jag rättar bara de oupplysta som tror att det är hygieniskt att bära string vilket det i allra högsta grad inte är då det aldrig går att bli ren i området runt öppningen där snöret smetar fast om man går omkring med smutsig string hela dagen lång.

    Har aldrig pratat om sjukdomar heller. Det är fortfarande ofräscht som fan att bära string. Oavsett ålder.
    Visst blir det smutsigare än med vanliga trosor men om kvinnan byter regelbundet så spelar det ingen större roll. Så länge ingen ska dit och slicka på snöret eller i rumpan. Och gör de det så tvivlar jag på att de bryr sig om hur hygeniskt det är.
Svar på tråden String efter 30?