• carro 81

    Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3

    Lägger också tråden i favoriter.

  • carro 81
    jagomina skrev 2007-11-13 12:11:21 följande:
    Någon som vet vad det är som avgör om man får hög,mellan eller låg profil? Ser att de flesta får mellan..varför fick jag hög?Bara en liten fundering...
    Jag fick välja vad jag ville ha för profil, även om han sa att mellan nog skulle bli bäst på mig. Du kanske har smal bröstkorg? Då passar ju hög bättre eftersom dom inte är lika breda.
  • carro 81
    Bellahhh skrev 2007-12-09 19:30:23 följande:
    Åhh nu har jag fått små finn liknande pluppar lite överallt, där den första tejpningen/bandaget satt, runt brösten och under, emellan brösten vart det prickigt direkt när jag tog av tejpen men nu har det kommit under..På magen liksom och flera veckor efter! Nån annan som fått så ?? Mina ärr läker ju inte heller, enligt Gunnar har jag reagerat på stygnen som lossnar nu, men det har blivit bättre iaf.
    Jag hade så typ överallt där bandaget hade setat eftersom huden blev så irriterad och inte kunde andas. Och det kom ett tag efteråt.

    Noning - Vill du maila bilder till mig också? carolina_liljeholm@hotmail.com
  • carro 81

    Länge sedan man skrev här i tråden. Mycket nytt folk ser jag och massor av aktivitet som vanligt. Tänkte höra om någon vet vad det finns för alternativ för att ta bort bristningar och vad det kostar ungefär? Har lite grann på höfterna sedan graviditeten jag vill bli av med. Har ju på magen också men inte så farligt och förhoppningsvis kan det fixas om man gör en liten bukoperation så småningom. Ska kolla med Gunnar om det när jag är på återbesöket sedan vad han tycker.

  • carro 81
    wellah skrev 2007-12-19 21:30:17 följande:
    carro81: LPG är väl ngn metod som kan funka.. eller det kanske bara ska strama upp lite och ta bort celluliter?
    Vet inte vad det är riktigt men jag får kolla upp det. Gör man det på vanliga salonger eller?
  • carro 81
    Bellahhh skrev 2007-12-19 21:41:38 följande:
    Jag snackade me honom om det, det var ett mkt stort ingrepp så han tyckte inte jag skulle göra det, har ganska lite på magen.
    Vad synd, men var det stor eller liten bukplastik du frågade om? Jag vill baragöra en liten isf, mest strama åt lite. Har inte heller mycket men det kanske blir mer när jag har gått ner några kilon. Fast iofs borde väl inte några kilon spela så mycket roll.
  • carro 81
    Disan skrev 2007-12-19 22:28:45 följande:
    Teide: GRATTIS till att du är så nöjd! Tänk om vi alla får uppleva en sådan dag!! Jättekul för dig!!! Carro81: LPG tar inte bort bristningar, det stramar upp huden och tarbort celluliter, ja, men tar tyvärr inte bort de fula små ränderna... *suck* Men jag kan rekommendera det ändå! Det är en suverän metodoch det är sååå skönt! Djup bindvävsmassage kallas det även. Jag gjorde en omgång förut och fick smalare ben och huden blev mjuk som en barnrumpas!! Inte en enda cellulit hade jag heller Fungerar över hela kroppen.
    Okej, men det kanske vore något för magen då. Har ju inte massor av hud men en uppstramning skulle sitta fint. Hehe, jag får nog ta en helkroppsbehandling. Låter ju skitbra!
  • carro 81
    Bellahhh skrev 2007-12-23 20:39:47 följande:
    ah blir nog det!
    Tyckte också brunt var finast men det var svårt att bestämma, båda var jättefint! Funderar själv på att färga brunt och nu blev jag ännu mer sugen.

    God jul alla här inne (även om jag inte skriver så ofta )!
  • carro 81
    em84 skrev 2007-12-29 14:51:49 följande:
    Hallå tjejer!Är det många som har varit i Linköping hos Gunnar Kratz?Vad har ni för uppfattning om kliniken mm?
    Jag opererade mig hos Gunnar i april i år, tyckte det var jättebra. Gjorde lyft + förstoring. Undrar du något är det bara att fråga.
  • carro 81

    Jag lixom skrev 2007-12-29 18:58:11 följande:


    Halloj!Hoppas ni alla har en skön julledighet nu!=)Jag tänkte höra med er om en sak...Jag fixade titsen den 25 september.La i 280 i dom båda. Det vänstra ska göras om nu snart då jag har en kapselbildning där.Hur som nu gäller det inte det utan jag tänkte fråga er ang känsel på brösten.Jag har fortfarande ingen känsel mitt på brösten. Man känner väl pytte om man tar där, men mer en brännande obehaglig känsla och inte alls så som man har i vanliga fall.Det har blivit lite bättre men jag har absolut inte full känsel i dom.Kommer det komma eller är det "för sent" för känseln att komma tillbaka? Hur lång tid tar det?Sen tänkte jag höra om en annan sak. När jag är kall på armar och överkropp, så känns brösten iskalla nästan.Nästan som om blodet inte når fram (fast det gör det ju, en urdålig liknelse bara..*L*)Har ni det oxå så? När försvinner det i sånna fall?Jag ska tillbaka till läkaren nu i januari och boka för operation av kapselbildningen.
    Angående känseln kan det ta lång tid...har för mig åtminstone ett år. Nervändarna ska ju hitta tillbaks till varann och växa ihop igen. Och det är ju inte säkert att man får tillbaka all känsel heller. Jag hade också nedsatt känsel dom första månaderna, och sedan var det en period som dom var känsligare än förut. Men nu känns det typ precis som innan. Vad jag kan minnas iaf.
Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3