• pontiac

    Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3

    Då har jag lagt till i favoriter, förresen viffy och bellahhh, har ni tagit några kort än som man får se???


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac
    Briana skrev 2007-11-13 17:48:24 följande:
    Nu har jag lagt till nya bilder på mina boobs som är 11 dagar idag under starka bilder 

    AJ va ont dom såg ut, gör det lika ont?? smörgåstårtan såg himla god ut


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac

    jag har hört att man inte ska massera, men å andra sidan på vänstra bröst högs upp så att säga så har det gjort lite ont och då har man typ masserat lite pga av värken annars så masserar muskeln proteserna.
    idag är det dag 9 sen operationen, och jag mår grymt bra!! inga problem att ligga på sidan bära städa eller något, himla skönt!!!!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac
    wellah skrev 2007-11-14 15:01:54 följande:
    Kan man sola solarium om man täcker över ärren ordentligt (dom är helt läkta)? Jag ser fan sjuk ut, är sååå blek och ska på 30-årsfest om drygt 2 veckor... måste få färg :( *lesssen* (det är buken jag opat om ngn missat det (7,5 v sedan)

    det tror jag allt du kan, när jag gjorde mitt första kejsarsnitt så solade jag rätt så snabbt efter det men jag la en socka på ärret oxå för säkerhets skull, vilken syn


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac
    Bellahhh skrev 2007-11-14 18:03:02 följande:
    När gjorde du ? Nu har jag köpt 80 istället för 75 på bh:n kändes som en befrielse den första var way too tight..Hoppas inte det har skadat dem.Känner ni vart erat implantat börjar ner i från? jag känner mina extremt tydligt strax nedanför ärren eller är det ärren som är så svullna? Mitt veck är inte direkt ett veck utan ett intryckt område på ena sidan där det ser ut som mitt gamla bröst börjar som om jag har två bröst i ett, kommer det att försvinna tro ??? ;(
    jag känner inte mina inplantat alls, ända gången är när jag ligger på sidan då kan jag ibland känna en liten kant på vänstra men det var mer de första dagarna. och dom känns inte heller som de ska ramla ur när jag går, känner knappt av dom längre.. vänta bara det dyker säkert upp någon hemsk biverkning i slutändan!!!!!
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac
    Helajni skrev 2007-11-14 17:33:26 följande:
    Jag har oxå ett veck, precis ovanför ena snittet. Är klart oroad över det o har mailat kirurgen i förrgår, med bild o allt men ej fått svar än Lägger bilden på mylava.Jag känner oxå som om implantaten ska ramla ur kroppen när jag går. Särskilt höger sida är obehaglig. När jag går och armen pendlar känns det lixom muskeln hoppar fram o tillbaka över implantatet, nojjar över om det kommer bli kapsel!
    jag har ingen aning men tror du inte det bara är så nu med läkningen??? sen är det ju alltid lättare och se själv istället än att se kort....
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac
    Viffy skrev 2007-11-14 18:43:04 följande:
    Om man har fått en liten blödning, läker den av sig självt då?Jag fick kanske det igår. Det är lika stort som en 50-öring och är alldeles rött och strimmigt. Gjorde ju störtont igår men idag är det bra.
    i vanliga fall så läker sig en blödning av sig själv, jag vet inte hur det är med just blödningar i bröst... men jag fick en blödning i magen efter mitt första snitt och det läkte sig själv men gjorde faan så ont i 7 veckor....
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac
    Lyckanmin skrev 2007-11-14 19:05:14 följande:
    Hejsan! jag skriver inte så mycket här, men är inne flera ggr per dag och läser. Jag frågade tidigare hur man kommer till era bilder på mylava, men jag lyckas inte. Jag skulle så gärna vilja se bilder och veta storlekar ¨på implantaten. Jag har blivit medlem, men ser inte nån ruta till vänster där man kan skriva in nicket. Vad gör jag för fel?
    längst ner på sidan står det snabbsök, där skriver du in namn och voila så kommer det upp, va heter du där??
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • pontiac

    alltså det är ju inte såå många dagars sen vi opererade oss, det tar ju lång tid säkert för brösten att läka sig, jag tror man läser in för mycket i början pga att man är rädd för ev fel. när jag överansträngt mig så känner jag i mitt vänstra bröst att det är mycket hårdare alltså på insidan, och då är det ju just av den saken att jag ansträngt mig lite för mycket, ni ska se att det säkert e helt normalt!! jag hoppas det i alla fal, ochl att vi ska få super fina boobs allihop!!! så uppkommer det blåmärken ja då är det ju faktiskt en blödning under huden som kommer att läka, jag har för mig att jag läst att det tar ca en vecka.... kram på er!!!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3