• Pellegrino

    Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3

    Dags för del 3 för oss plastikintresserade.

    Bra länkar till de som undrar rent generellt om plastikoperationer och vill se på före/efter bilder:

    www.qvinna.info
    www.plastikoperationer.net
    www.kosmedics.se

    Bra tråd med BH-tips för stortuttade:

    www.familjeliv.se/Forum-5-73/m25268340.html

    Bra forum för plastikintresserade:

    plastikkirurgi.mylava.net/

    Tråd med omdömen om klikiker och kirurger:

    www.familjeliv.se/Forum-5-73/m25291133.html

    Ni som vill ifrågasätta plastikoperationer och varför man väljer att göra det kan säkert hitta andra trådar på FL med intresserade, här samlas vi som är positiva till det hela

    Del 2 av tråden hittar man här:

    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m23909797.html

  • Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3
  • Bellahhh
    pontiac skrev 2007-11-14 18:10:58 följande:
    jag känner inte mina inplantat alls, ända gången är när jag ligger på sidan då kan jag ibland känna en liten kant på vänstra men det var mer de första dagarna. och dom känns inte heller som de ska ramla ur när jag går, känner knappt av dom längre.. vänta bara det dyker säkert upp någon hemsk biverkning i slutändan!!!!!
    känner inte mina när jag går heller men när jag känner vid ärren med fingrarna så känner jag något där........
    Min familj är finast
  • pontiac
    Helajni skrev 2007-11-14 17:33:26 följande:
    Jag har oxå ett veck, precis ovanför ena snittet. Är klart oroad över det o har mailat kirurgen i förrgår, med bild o allt men ej fått svar än Lägger bilden på mylava.Jag känner oxå som om implantaten ska ramla ur kroppen när jag går. Särskilt höger sida är obehaglig. När jag går och armen pendlar känns det lixom muskeln hoppar fram o tillbaka över implantatet, nojjar över om det kommer bli kapsel!
    jag har ingen aning men tror du inte det bara är så nu med läkningen??? sen är det ju alltid lättare och se själv istället än att se kort....
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
  • Bellahhh

    Fan jag är livrädd nu, tänk om de har lossat ;( en centimter nedanför ärren känner jag kanterna ;(


    Min familj är finast
  • Helajni

    Jag gjorde 5/11...
    Känner ev. ena kanten på implantatet men det är svår att säga för jag är fortfarande svullen. Jag har mjukaste imp. så då kanske det är svårare att känna.
    Har du känsel i hela bröstet? För visst har du bara gjort förstoring? Jag har inte lyft.
    Har känsel över hela på höger men inte på vänster, lixom under bröstvårtan o ner mot ärret. Läskigt när man drar över huden med fingret o inte känner ngt men det kanske kommer tillbaka?


    Bellahhh skrev 2007-11-14 18:03:02 följande:
    När gjorde du ? Nu har jag köpt 80 istället för 75 på bh:n kändes som en befrielse den första var way too tight..Hoppas inte det har skadat dem.Känner ni vart erat implantat börjar ner i från? jag känner mina extremt tydligt strax nedanför ärren eller är det ärren som är så svullna? Mitt veck är inte direkt ett veck utan ett intryckt område på ena sidan där det ser ut som mitt gamla bröst börjar som om jag har två bröst i ett, kommer det att försvinna tro ??? ;(
  • Helajni

    Nä, alltså det ser SÅ annorlunda ut jmf med vänster. Snittet sitter på ett helt annat sätt oxå. Svårt att visa med bild, precis som du säger.
    Blä, inte kul när man oroar sig, vill ju att allt ska vara perfekt.


    pontiac skrev 2007-11-14 18:14:34 följande:
    jag har ingen aning men tror du inte det bara är så nu med läkningen??? sen är det ju alltid lättare och se själv istället än att se kort....
  • Helajni

    Jag tror att jag känner ena kanten jag med, ca en cm under ärret. Det är ju ÄNNU värre att det inte är så på höger, att det är helt olika
    Dock tror jag inte att det är ngt konstigt, att man känner kanten.


    Bellahhh skrev 2007-11-14 18:26:46 följande:
    Fan jag är livrädd nu, tänk om de har lossat ;( en centimter nedanför ärren känner jag kanterna ;(
  • Bellahhh
    Helajni skrev 2007-11-14 18:39:46 följande:
    Jag tror att jag känner ena kanten jag med, ca en cm under ärret. Det är ju ÄNNU värre att det inte är så på höger, att det är helt olika Dock tror jag inte att det är ngt konstigt, att man känner kanten.
    Jag har kollat på dina bilder och dina ärr börjar ju där bröstet börjar mina bröst börja en cm under ärret......... Typ. Jävla skit va gör man ?
    Min familj är finast
  • Viffy

    Om man har fått en liten blödning, läker den av sig självt då?
    Jag fick kanske det igår. Det är lika stort som en 50-öring och är alldeles rött och strimmigt. Gjorde ju störtont igår men idag är det bra.

  • Bellahhh
    Helajni skrev 2007-11-14 18:35:42 följande:
    Jag gjorde 5/11... Känner ev. ena kanten på implantatet men det är svår att säga för jag är fortfarande svullen. Jag har mjukaste imp. så då kanske det är svårare att känna.Har du känsel i hela bröstet? För visst har du bara gjort förstoring? Jag har inte lyft.Har känsel över hela på höger men inte på vänster, lixom under bröstvårtan o ner mot ärret. Läskigt när man drar över huden med fingret o inte känner ngt men det kanske kommer tillbaka?
    Jag gjorde ju 2/11 jag har känsel...Bara förstoring ja.
    Min familj är finast
  • pontiac
    Viffy skrev 2007-11-14 18:43:04 följande:
    Om man har fått en liten blödning, läker den av sig självt då?Jag fick kanske det igår. Det är lika stort som en 50-öring och är alldeles rött och strimmigt. Gjorde ju störtont igår men idag är det bra.
    i vanliga fall så läker sig en blödning av sig själv, jag vet inte hur det är med just blödningar i bröst... men jag fick en blödning i magen efter mitt första snitt och det läkte sig själv men gjorde faan så ont i 7 veckor....
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Jonathan & Alexander ♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Här samlas vi som har gjort eller ska göra en plastikoperation del 3