• Yosa

    Vi som knipit färdigt del 2

    Xeni:

    Tack för att di skickade länken hit

    Jag tittade förbi i ditt galleri. Jättefina kort! Men måste fråga, sitter han redan alldeles själv? Hur gammal var han när han gjorde det och på ett ungefär vad vägde han då?

    Min Albin vägde ju hela 4035g när han föddes 25/1 på BF+4. Men nu har han tyvärr gått upp lite dåligt efter ca 5 veckor av förkylning (som varade från han va 6 veckor till han va 11 veckor) så dessa veckor har han släpat efter mycket i vikt. Nuhar han fått antibiotika och mår bättre. Kuren är avslutad och han äter bättre och bättre för varje dag. Så det fattas lite tyngd tyvärr. Nu väger han ca 5600g .

    Storasyster satt vid ca 4,5 månads ålder så därför var jag nyfiken på när Xenis bebis satt och vad den vägde då.

  • Yosa

    Xeni:

    Okey Men det var ett fint kort

    Ja storasyster har alltid varit tjock som bebis och tidig. jag tror att vikten och utvecklingen går ganska mycket hand i hand. Albin är 62.5cm och väger 5670g

  • Yosa

    Roots:

    Jag har också en förmåga att se mig blind på klockan ibland.

    Jag måste fråga er: hur MÅNGA GÅNGER per dag sover era nu? Min Albin är född 25/1och jag har märkt nu i veckan att han oftast bara behöver sova 3 ggr /dag numera. Förut va det 4 ggr/dag. Men han sover bara 20-30 minuter per gång för han sover 9-10 timmar i streck på natten.

  • Yosa

    Min pojke va 5 månader igår:

    cirkatider:
    8- 150-200 ml Nan2
    11- pure (ca 5 iskuber) och 100 ml Nan2
    14- 200 ml Nan2
    17-gröt och fruktpure och 100 ml Nan2
    20- 230 ml Nan 2

    Som pure har han provat olika grönsaker och frukter. Nu får han ofta potatis, morot och lite kött i form av slottspure, eller "grösaks och kalvpure".

    Äter inte på natten. Vaknar ibland en gång och tuttar då på bröstet för att mysa och somna om. Har inte ammat på rätt länge så det är inga stora mängder i bröstet.

  • Yosa

    Roots:
    Håller med dig. Albin har allt mer börjat tröttna på sitt tillägg (nan2) så nu ser hans mat ut ungefär så här. Cirkatider:

    8 välling (idag 110ml) eller gröt (har tidigare varit Nan2 här)
    11 lunchpure
    14 gröt
    17 gröt
    20 Välling 220ml

    äter inte på natten

    Albin blir 6 månader nu den 25e. (näst yngst i tråden)

    Hur äter era godingar?

Svar på tråden Vi som knipit färdigt del 2