Inlägg från: Impala59 |Visa alla inlägg
  • Impala59

    Vi som knipit färdigt del 2

    Elina är född 23/2 vägde då 3560 g o var 51 cm
    Igår 2 månader o 1 vecka / 9 veckor o 4 dagar gammal, vägde hon 5240 g o var 61 cm lång.
    (Elina är mitt andra barn. "Ettan" är född 02, oxå en flicka)

  • Impala59

    Kanska ska tillägga att Elina är född i v 38+5 så inte heller på den punkten passar jag egentligen in här, men jag tycker ni är så trevliga allihop så jag VILL hänga här. Ni är ju lite före mig/oss så jag hämtar tips från er.

  • Impala59

    Har inte heller problem att hitta stora bodies. Som Roots skriver finns mycket på Tradera och nätet i övrigt. Men jag tycker även att det finns ganska mycket i affärerna oxå. KappAhl, Lindex, H&M, Cubus....

  • Impala59

    Har sett bodies upp till stl 92 på Lindex men vanligast e nog upp till 80

  • Impala59

    Nu har Elina ätit kvällens sista "måltider" Först tuttat, sen 90 ml ersättning/tillägg/välling va det nu kallas. Ligger i sin säng o jollrar. Jag ska oxå gå o lägga mig nu.
    God natt o sov så gott det går....

  • Impala59

    Det som jag tycker är lite skumt ang brösten....På natten när det gått ca 5 timmar sen hon ammades är brösten knallhårda men inte på dagtid även om det nångång händer att det går så lång tid mellan....

  • Impala59

    Elina sover så gott i vagnen..Kallt eller varmt ute spelar ingen roll. Hon sover lätt 2 timmar ute.

    Hon har ju vart toktaskig i magen en längre tid. Bvc damen tycket vi skulle byta välling/ersättning från Semper till NAN men dom verkar ju innehålla det samma o vi har bunkrat med Semper så vi har inte bytt. Däremot har jag på eget bevåg hållit upp med Ad-droppar(vatten) under en vecka o Elina har vart riktigt bra i magen. Det måste vara det det beror på för jag har inte på någotvis ändrat min kost.

  • Impala59
    Puma86 skrev 2008-05-11 15:19:08 följande:
    ÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja måste bara få skriva av mig, o ber redan nu om ursäkt för mitt språk kanske, men nu e ja förbannad!!!!!Jävla människa till sambo/pappa man har asså... ibland undrar man fan om han vet om att han har ett barn! Han tar ingen hänsyn och "glömmer" att Lukas sover när han väl gör d t e x... han har kanske bytt blöja 5 ggr ALLT SOM ALLT sen vi kom hem från BB... på snart 5 MÅNADER asså.... e d nån av er som vart med om d lr!?!?!?!Han är nästan aldirg med honom, när ja ber honom att ta honom en stund så har han honom MAX != minuter åt gången lr så... annars blir han VARM!!!! VA FAN TROR HAN INTE JAG BLIR I DENNA VÄRMEN DÅ!?!?!?! men d e väl bara att gilla läget lixom.. ska lukas in te få vara hos sina föräldrar bara för att vi blir varma!?!?! HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!!Han har väl nattat honom X antal ggr me.. inte allt för många.. d hände väl nån gång när Lukas va liiiiten.. han kan aldrig ta Lukas nån morgon så ja kan få sova nån extra timma lr så.. d går inte för d ORKAR han inte!!!! O även nu om han skulle ( till all förvåning ) ta Lukas nån morgon så skriker lukas för han e inte van vid att vara med sin pappa så utan mig lixom...Han skiker o gapar framför Lukas när vi "bråkar" ÄVEN om ja säger till honom o ber honom att INTE göra d, han kan inte behärska sig... VA FAN SKA JA GÖRA!! Lukas får ju lida för d lixom.. d e ju inte rättvist nånstans!!!!Förlåt men ja hade ingen annan stans att skriva av mig o få ur min frustration.. d hände en incident nu senast idag närmligen.. o d va droppen som fick bägarn att rinna över kände jag....Hoppas ni har d underbart i sommarvärmen o att ni får en snygg bränna
    Styrke-kramar till dig!
  • Impala59
    Xeni skrev 2008-05-11 18:50:43 följande:
     När jag på BVC fick fylla i ett papper 2 månader efter förlossningen om hur jag mådde så tyckte de på BVC att jag inte mådde bra.
    Är det nåt som e obligatoriskt? Här har jag aldrig vart med om nåt sånt....Eller nej varken vart med om eller hört talas om att man gör sånt. Men det verkar ju skitbra att man får göra det, så dom har lite koll att det inte brakar åt skogen med en.
  • Impala59
    Har vart på bvc nu. Vikt 5660g o 63 cm lång (för 2 veckor sen 5240g 61cm) 
    Anki= sköterskan hade AAAAAAAALDRIG hört talas om nåt barn som blivit dålig i magen av AD-droppar, hon blev nästan sur när jag sa att Elina varit bra i magen sen vi la av med dom. Men dom MÅÅÅÅSTE ha AD-vitaminer så vi fick en flaska med olja i stället. Får väl se hur det går.
Svar på tråden Vi som knipit färdigt del 2