• Morghana

    Vänner i kristianstadområdet!

    Hejhej!

    Är denna tråden enbart för barnplanerare eller får en annan Kristianstad-bo vara med? :)

    Jag bor i Fjälkinge med min sambo och mina 3 barn. Flicka 10 år, pojke 20 månader och en till liten pojke på 6 månader. Katt har vi med.
    Vi har bott här i ca 1,5 år. Jag är från Östergötland men sambon är Kristianstad-bo. Därför bosatte vi oss här efter första pojkens födelse.

    Jag kommer sällan utanför dörren med de små då jag inte har kunnat införskaffa någon tvillingvagn än. Större bil gick före. Såå jag sitter mest på golvet med mina små eller vid datorn när de leker lite ensamma eller sover.

  • Morghana

    Tack :)
    Och jag önskar alla bebis-längtare lycka till!
    Det är ju härligt med de små.
    Även om jag vissa dagar önskar att det var liiite längre mellan mina. Minstingen var en liten "olycka".

    Oh träna skulle jag med vilja..men nu finns inte tid, ork eller något sådant alls. Och jag ammar. Kämpar för att sluta då lillen fått 6 tänder redan. Men han tycker inte om välling, lillplutten.

  • Morghana

    Edvina82:

    Tack! Då stannar jag så länge ni står ut med mig.
    Sitter hemma och har tråkigt och det kändes trevligt att stöta på lite folk i närheten. Eftersom jag inte är härifrån trakten och inte arbetar så är inte livet översocialt precis. :-P

  • Morghana

    Ja mina kommer verkligen ha nytta av varandra. Det känns jätteroligt. Nu när de leker..eller ja..den större leker med den mindre..så handlar det mest om att ta grejerna ifrån honom, ge tillbaka dem och ta dem igen tills den lille blir jättearg.

  • Morghana

    Jo man vill ju det. Och jag har lite svårt för att skapa nya kontakter med. Jag träffar ju mammor ifrån min dotters klass men de flesta har sitt sociala nätverk och det är svårt att komma in som utomstående där känns det som.
    Men i höst är det dags att börja söka jobb och komma utanför hemmet lite kanske.

  • Morghana

    Vad härligt sofflan.
    Mina småbröder har 16 månader mellan sig och jag kommer ihåg hur bra de lekte när vi var mindre.

  • Morghana

    Maniok: Jo precis. Det blir ju lätt så. Kompisarna fortsätter ju med sitt och man känner sig lätt lite "övergiven".

  • Morghana

    Edvina82: Jag bor i Fjälkinge.
    Som tur är så kommer ju sambon här ifrån och vi har hans kompisar att umgås med. Och jag är spelnörd SOM VÄL ÄR! För det är yngre killar som ääälskar dataspel. Men just nu är min dator trasig så jag kan inte spela. Lånar dotterns dator så länge.

    Maniok: Jag trodde faktiskt inte jag skulle få fler barn. Min dotter fyllde 10 i år. År 2006 träffade jag min sambo. -07 föddes ju första sonen och sedan -08 nr 2. Så det blev en stor familj i rasande fart! Nu har vi funderat på om det inte är dags att gifta oss snart med.

  • Morghana

    Får hoppas han tycker det så småningom Maniok. :)
    Håller tummarna för en liten till.

Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!