• Tant Groda

    Vänner i kristianstadområdet!

    Då vår förra tråd slutade att fungera så startar jag en ny tråd för oss som var med i den gamla tråden!

    Så välkomna gamla som nya kristianstadbor och andra som bor i närheten!

  • Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!
  • Tant Groda

    Maniok: ja 17 år är mycket. väldigt mycket faktiskt. Han var valp i 15 år och sen hund i 1,5 år sen gammal de sista månaderna.
    Fast vi hade tur att få ha honom så länge, han var väldig omtyckt av alla människor även hundrädda.

    Kan gissa att hon satt väldig stolt på trappan och tittade på dej med ögon som säger "va??? leter du efter mej, jag har ju varit här hela tiden"
    11 månader inte så gammal än, vad är det för ras?

  • Solstrålen 82

    Ingen fara, var värt ett försök :)

  • Maniok

    Pappan är rotweiler/shäfer och mamman är boxer/labbe/+lite till.

    Så det e en jäkla blandning på henne. Hon ser ut som en liten labbe med färger som en shäfer samt en vit rand i pannan, lite vitt på svanstippen och på bröstet. Hon e inte så stor som man skulle kunna tro att hon kunde bli. (hennes pappa är jättestor)

  • Tant Groda

    maniok: Låter som en fin blandning!
    Själv vill jag ha en grand dinos och sambon en rotweiler, så vi får se vad det blir för något om några år när det är dax för vovve

  • Maniok

    Edvina82:
    Hihi, ja, det kan man säga.
    Ja, min sambo vill ha en engelsk bulldog...Att vi har den vi har nu är för att min svärmors hund var ute på vift. Man kan inte motstå att ta en då. valpar e så söta.
    Ni hade inga barn eller?

  • Tant Groda

    Maniok: nä vi har inga barn, det får vänta lite. Men det är klart man är sugen!

    Ja valpar är väldigt svåra att motstå

  • Solstrålen 82

    Hej tjejer!
    Hoppas alla hittat hit! Vad ska ni göra i helgen?

  • Maniok

    Jag har varit ute på galaj ikväll med jobbet. spelat bowling ute på Näsby o käkat taccobuffé, Kom hem precis. Blev nog lite för många öl. Lyckades slå min första strejk i mitt liv, eller vad det nu kallas när man slår ner alla käglorna på en o samma gång. (2:a gången jag bowlar). Så det var jag nöjd med. Nu sitter jag här med huvudvärk o ett glas vatten. sambon passade på att fixa barnvakt ikväll o är på magasinet o tittar på mustach. Så här sitter man ensam hemma med vovven, Ska gå o nanna nu.

    Solstrålen83: I helgen vet jag inte vad jag ska göra riktigt. du då?

  • Solstrålen 82

    Maniok skrev 2009-01-30 23:09:24 följande:


    Jag har varit ute på galaj ikväll med jobbet. spelat bowling ute på Näsby o käkat taccobuffé, Kom hem precis. Blev nog lite för många öl. Lyckades slå min första strejk i mitt liv, eller vad det nu kallas när man slår ner alla käglorna på en o samma gång. (2:a gången jag bowlar). Så det var jag nöjd med. Nu sitter jag här med huvudvärk o ett glas vatten. sambon passade på att fixa barnvakt ikväll o är på magasinet o tittar på mustach. Så här sitter man ensam hemma med vovven, Ska gå o nanna nu. Solstrålen83: I helgen vet jag inte vad jag ska göra riktigt. du då?
    Haha ja men det låter ju inte helt fel :) Grattis till första striken! Jag är usel på att spela men kul när man kan. Jag får hålla mig till att bowla på tvspel :)
    Jag vet inte heller, ev träffa en kompis på kvällen fast är lite förkyld, håller tummarna att den lättar... Annars har jag ingen aning :)
Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!