Inlägg från: Solstrålen 82 |Visa alla inlägg
  • Solstrålen 82

    Vänner i kristianstadområdet!

    Godmorgon allihopa :)
    Vad pysslar ni med idag?

  • Solstrålen 82

    Hej!
    Här är jag :)
    Haft mycket för mig så jag har inte varit så aktiv.
    Hur är det med er idag?

  • Solstrålen 82

    Här är det bra. Sitter och njuter av ett program av law & order, mitt favoritprogram :) Vilken tur jag har att det går varje dag!

  • Solstrålen 82

    Idag har varit en lång dag, lillkillen har fått influensa :( Inte alls kul och se på när de är helt svaga och har ont.
    Vad ska ni töser hitta på i helgen då?
    I morgon ska jag hänga med grannarna på ett ljusparty, får väl se hur det blir :) Gillar visserligen ljus men tror inte jag vill köpa där, säkert inte billiga...
    Någon som varit på ljusparty?

  • Solstrålen 82

    Edvina, ingen aning vad det är för party, blev tillfrågad i sista minuten :) Men jag älskar ljus så det ska bli kul men som du sa, de är säkert svindyra... Man får väl njuta av att titta istället :)

  • Solstrålen 82

    Nu har jag varit på partyt, köpte faktiskt body lotion och duschkräm, luktade hur gott som helst. Ljus har jag egentligen gott om redan så därför passade jag på, inte fel att lukta gott själv med :)

  • Solstrålen 82

    Edvina, ja det var partylite. Aldrig hört talas om dem tidigare men de hade mycket fina saker, men svindyra...

    Idag ska vi inte göra så mycket, ska ut till Eko och köpa salttabletter annars blir det nog till att ta det lugnt. Lillkillen håller på att bli bättre, ingen feber längre men snorig och hostig så det får bli en lugn hemmakväll. Laga lite god mat och mysa. I morgon blir det väl ungefär lika :)

  • Solstrålen 82

    Edvina. ja det var visst en ny grej de börjat med. Hade även en wellness serie. Jag köpte krämerna i en ny doft, havsbris. Den var helt underbar när man luktade på ljusen så nu kan man själv lukta likadant som doften i huset :)

  • Solstrålen 82

    Idag har vi börjat städa källaren så vi får undan så vi kan lägga golv. Sorterade kartonger med saker och va mycket skit man kan hitta då... Får nog ta ett släp och köra till soptippen med snart :) Man kan samla på sig hur mycket som helst men det blir så skönt när allt är klart :)
    Sen lagade vi en suveränt god söndagsstek som vi åt, mums!

    Va skönt Edvina, har du sovit dåligt innan så behövdes det säkert. Blir sällan att jag sover så länge fast jag vill men antingen är sambon vaken eller så är lillkillen det :) Men antar att man får börja vänja sig...

  • Solstrålen 82

    Det behöver man ibland, så man kan samla krafter. Så länge det var skönt så :)

    Haha ni verkar ha fullt upp sofflan :) Men det är kul när det händer grejer!

Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!