• Tant Groda

    Vänner i kristianstadområdet!

    Då vår förra tråd slutade att fungera så startar jag en ny tråd för oss som var med i den gamla tråden!

    Så välkomna gamla som nya kristianstadbor och andra som bor i närheten!

  • Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!
  • Morghana

    Tack Solstrålen 82!

    Ja fint väder är det minsann! Ska ut en runda snart. Jag ska bara titta på min kärringsåpa först. Är löjligt fast i Hem till gården efter att ha suttit hemma och mammaledig så länge.

    Lycka till med magrutorna!
    Men tänk vad förvånad du kommer bli om det faktiskt funkar. :-P

  • Solstrålen 82

    Haha man blir lätt fast när man är hemma. Jag var sjukskriven 4 veckor och under den tiden fastnade man i några såpor man bara var tvungen att se :)

    Mm måste vara värt att prova. De kan ju inte bli sämre :)

    Nu har jag precis fått ett lyft på jobbet, bytat till ett större rum med stora fönster så nu kan jag se ut. Innan satt jag i ett förrådsliknande rum som var superlitet. Men nu känns det med ens mycket bättre :)

  • Morghana

    Heh jaa det blir ju lätt så. :-P
    Och som tur är har vi en sådan där box man kan pausa och spola tillbaka på osv. Så behöver barnen mig är det bara att pausa! Så missar jag inget. Haha!

    Klart det inte kan bli sämre! Nej prova! Och sedan kan du ju tala om ifall det är värt för lata mig att prova. :-P

    Ooouuh var härligt! Utsikt! No more boring walls!
    Blir ju genast roligare att jobba då.
    Jag ska ju helst försöka hitta mig ett kontorsjobb sedan efter mammaledigheten så jag hoppas på ett najsigt arbetsrum då utan kartongkänsla.

  • herbst
    Morghana skrev 2009-04-20 10:42:03 följande:
    Det var ju coola kläder herbst!Jag ska kolla här hemma om jag är fri att åka hemifrån då!Om jag kan få sambon till att ta tag i middagen på kvällen istället för mig.Jag får väl locka och truga för att det ska hända. :-PÖrk jag känner mig halvt död idag. Känns inte alls som om jag har sovit men det har jag.Gjorde en liten runda till Statoil inatt bara för jag var grymt godissugen och hade slut på snus. Riktigt skönt att vara nästan ensam på motorvägen!Sedan fastnade jag i några avsnitt av Hell´s Kitchen innan jag kom i säng. Barnen har sovit ganska länge idag. Ja den ene han sover fortfarande men jag får ta och väcka honom nu. Annars blir det knas av den här dagen!
    jo jag gillar dem oxå samt  då har hon e bra sak ta 4 betala för 3 samt ibland  brukar hon nämna att hon säljer ut sin visningskollektion men bara ibland hihih =)
    älskar min underbara familj
  • herbst

    oh blir galen  har inget att göra idag tösen sover dock kram


    älskar min underbara familj
  • Morghana

    Det låter ju bra.

    Jag har egentligen alldeles för mycket att göra men inget blir av. Borde städa, diska, tvätta...
    Men snart ska jag dra mig en sväng mot Maxi och inhandla dagens middag. Dottern har beställt tacos så det får väl bli det. Konstigt nog äter vi ALLTID tacos den dagen barnbidraget har kommit.
    Tänkte passa på att åka innan dottern kommer hem från skolan annars blir det ett jäkla liv om att hon inte får följa med. Hon tjatar öronen av mig i affären om allt hon vill ha och det slutar med att jag kommer hem trött och irriterad.

  • Maniok

    Morghana: Grattis, vad roligt. Jag är inte alls avis.

    Edvina: Ahh, tråkigt! Men det är kanske värt väntan? Min sambo vill inte ens gifta sig...eller jo, i Las Vegas medElvis som präst. Jätte romantiskt....NOT!

    Välkommen Elvelina, bara att kasta sig in i gänget!

  • Solstrålen 82

    Morghana, när är mammaledigheten slut? För de söker folk på mitt jobb och det är kontorsarbete, men tyvärr är det i Malmö :( Kan förstå om det inte är jättekul då...

    Haha ja jag ska testa, sen hur allvarligt det blir av det får man se. Jag vet ju hur jag är när det gäller att träna :) Men tänkte om jag drar ner på godis och återinföra lördagsgodis så kanske det går lättare. Var faktiskt duktig och köpte torkade aprikoser ifall jag blir sugen. Inte något jag tycker är jättegott men vid nöd så :)

    Taco är gott. Det bjöd vi på barnkalaset i lördags, blev uppskattat. Denna gången gjorde vi det med köttfärs, annars har vi ofta kycklingtaco. Inte för att jag vågat mig på det själv med min mamma gör god sådan :)

  • Morghana

    Maniok: Tack :D

    Ooh neej! Inte Las Vegas! Det skulle jag aldrig få för mig att göra och absolut inte med Elvis som präst :-P

    Solstrålen: Ledigheten är slut den 28:e juli. Men jag har inte dagisplats förrän tidigast den 20:e september till minstingen då han blir ett år. Men barnvakt och sådant går alltid att fixa. Synd att det är i Malmö! Känner inte riktigt för att kasta mig in i pendlingen när barnen är så små. Men man får väl se vartåt det barkar med jobbsökandet sedan..det är ju inte så gott om jobb om man säger så!

    Kycklingtaco är ju jättegott! Men min sambo är fjantig med kött (utom malet), fisk och kyckling. Så det blir mest färs och korv här tyvärr! Ibland tillagar jag av det andra åt mig och barnen när jag orkar stå och göra olika sorters mat.

  • Solstrålen 82

    Nej det kan jag förstå, det är inte speciellt kul att pendla... Nä det är inte det :( Jag vill hitta något jobb uppe i kristianstad men det finns knappt. Så nu lägger jag drygt 3 timmar om dagen på pendling men det är ett jobb och inkomst i alla fall :)

    Ja visst är det. Jag har inte ätit malet alls förrän jag träffade min sambo, galen i köttbullar... Men nu har jag börjat äta det i små mängder och med tacon gick det bra. Massor med stark sås och grönsaker på så :)

    Inte Las Vegas för mig heller. Vi har pratat om att gifta oss på en strand men det blir så jäkla dyrt att släpa med sig hela släkten ner. Både min mamma och svärmor hade blivit galna om vi hade gift oss utan dem :) Så det får väl bli hemma och sen smekmånad :) Men giftemål lär dröja här... Först är det barn på agendan som gäller :) Har varit väldigt sugen på att gifta mig i grekland, typ Santorini, och bo på lyxhotell där sedan och bara njuta... Haha drömma kan man ju :) Men visst låter det härligt?

Svar på tråden Vänner i kristianstadområdet!