Inlägg från: after eight |Visa alla inlägg
  • after eight

    Pladderbebisarna Del 7

    Morrn!

    Dimma som en gin- och tonic som min favoritradiokanal beskrev det i dag.


    Mamma till Isabel 050105 och Vincent 071211
  • after eight

    Ingen rolig förmiddag. Dagen började bra med träning i ottan, men 9.40 ringde dagis och jag fick åka och hämta febersjuk Vincent. Så nu ligger han här hemma och sover och jag ska försöka jobba lite.


    Mamma till Isabel 050105 och Vincent 071211
  • after eight
    lurksmulan skrev 2009-03-16 12:36:30 följande:
    Nej vad jobbigt. Stackars Vincent! Thezz: Cilit bang här också!
    Japp. Och lite putt är jag på David. Han skickade iväg honom till dagis trots att han tydligen hade hostat så han kräkts i morse. Det är ju i och för sig inget ovanligt att våra barn hostar så fort de blir förkylda, men jag undrar om inte David körde iväg Vincent lite på vinst och förlust. Nu är det ju ingen magsjuka han har, men febern hade ju kommit så hastigt, så jag undrar om det verkligen inte märktes något på honom i morse....

    NO: Skönt att du fått snitt beviljat! Kram!
    Mamma till Isabel 050105 och Vincent 071211
  • after eight
    lurksmulan skrev 2009-03-17 15:19:55 följande:
    Usch och fy! Har du provat att helt enkelt be ungskrället att komma ut så att ni kan prata om saken som syredrivna människor?
    Haha, syredrivna människor! Den var underbar!
  • after eight
    MagdaA skrev 2009-03-20 10:32:49 följande:
    hej på er!Känner mig inte riktigt 100. har nån förkylning i kroppen + att jag igår em fick ont i magen, håller i sig fortfarande. ömmar och ilar i övre delen av magen, mår inte illa eller kräkts så magsjuka tror jag inte på. Nån som vet vad det kan vara? Jobbat idag också. sitter på jobbet nu, ska snart byta om och sen hämta A på dagis. Blir nog en liten promenad när vi kommer hem, men ingen lång som jag hade planerat, kroppen känns inte laddad för det. dessutom världens ishalka efter vägenLättja: vet inte om du såg det jag skrev för några dagar sedan...? 27:e tippar jag på
    Samma bacillusk troligtvis som jag och Lurkan har. Ont i magen, brännande känsla, bubblig, ibland illamående, men inga kräkningar eller diarré. En sådan bakterie cirkulerade på Isabels avdelning på dagis för ett tag sedan och nu har jag åkt på det. Det låter i alla fall som det är något liknande du drabbats av.
Svar på tråden Pladderbebisarna Del 7