Inlägg från: Thezzizen |Visa alla inlägg
  • Thezzizen

    Pladderbebisarna Del 7

    God morgon på er!

    Har precis lämnat dotra på dagis. Första gången på tio dagar..! Skönt nog både för henne och m ig. Spec sen har jag fullspikat denna vecka när hon är borta också så det är full fart..

    Magda, jag tycker så synd om dig. Men på ngt sätt måste det ju gå att få hjälpl! Ni kan ju inte ha så här. Har ni provat att minska mängden i flaskan per gång, så han inte upplever den här ordentlilga mättnadskänslan..?

    Lurka, haha har du bokat in lättja på förlossningen idag då eller?

    Lovisa har ju peppar peppar sovit riktigt bra nu efter hon piggatpå sig. Hela nätterna fram till fem-sex. Dock har hon fått för sig att hon ska upp kl fem också... Vilket jag inte tänker tillåta...suck..

  • Thezzizen

    lurka, hmmm ska nog också prova o späda altmer, på vår femflaska...

    Magda, tyvärr har jag slut på ideér då...

    Skönt att få gå till frissan!!! ska själv dit på torsdag, kommer inte ens ihåg när ja var där sist.. Känns helt underbart o få fixa lite färg o klipp!!!

    Lurka, när bokar du in mig då?

  • Thezzizen

    Förresten! vet ni om det finns fönsterfilm på ikea? sånt insynsskydd? och har ni sett gräsmattewallies ngnstans? har sett på ett ställe men för 800 pix

  • Thezzizen

    Så nu har jag tre kartonger Phil and ted i hallen!!!

  • Thezzizen

    No, skönt att få det beviljat! Eller hur känns det?

    Någon som har underverkstips för kakelrengöring? Både flott och kalk och diverse?

  • Thezzizen

    Lurka och Zago... vi har också cillit hemma. Men kör ni utspätt eller direkt på kaklet, måste ni eftertorka mkt? jag tycker det är ett jädra eftertorkande för att få det snyggt.

  • Thezzizen

    Morron alla...

    Lämnat en strålande Lovisa på dagis precis, samma goda humör som thon hade när jag hämtade henne igår. Dagis var nog bara gott efter en tråkig vecka hemma..
    Hon sover bättre nu igen, sover hela natten fram tills morronkvisten. Dock är den numer väldigt tidig då hon inte somnar om efter flaskan. Så idag tyckte hon det v ar morgon 05.22 (dock senare än igår), men hon får inte gå upp innan sex har jag bestämt.

    Magda, vad skänt att ni fått sova lite inatt

    Hanna, skitdum ptfråga. Suffletten ska dragkedjan vara bak? men hur fäster man då det llila bakstycket?

    Ska iväg och luncha lilte snart på stan. Ska passa på o se om jag hittar syskonmatch i villervalla, har ju ett presentkort som inte får blli för gammalt ju

  • Thezzizen

    Hanna, ja bakstycket åker väl inte på förrns bebisen kommer... Provade i det nya fårskinnet vi fått ( luktar lite får fort ). och där snackar vi välbäddat för bebis, vi klarar oss verkligen utan lift där, skönt..

    Ok, ja vi vände och vred på den där suffletten igår och jag kikade lite på det nu igen... Så eg spelar det kanske ingen roll då..

    Lättja, kram kram på dig...

    Själv tror jag bebisen gjorde en taskig tvärlägesvändning igen, kändes som om den skulle ta sig ut genom nedre delen av min vänstra sida...

  • Thezzizen

    Hanna, du har fått första hpbetalningen va? Hur låäng tid tog det, är skitnojig över att inte få några pengar denna månad, skulle vara katastrof för oss. Kanske ska ringa och höra..

  • Thezzizen
    Hannnas skrev 2009-03-17 10:06:14 följande:
    Thezz... nä tycker inte heller sufflan verkar spela så stor roll... gott att ni känner att det räcker med fårskinnet o förstår att det blir mys o ombonat med det själv tycker jag det verkar pöligt att få in o ut bebis utan liften men jag latast i världen hoppas hon kan komma över i sittdelen när vi slutar med liften här... men ja vi får väl se man hittar alltid lösningar oavsett Nope inte fått första utbetalningen än, gick ju på HP 21 feb först så jag ska väl inte ha nåt förrän i slutet av mars nu...
     
     
     
    Menar du att jag kanske inte får något i mars alls??? Jag gick ju 8 mars. Fasen måste nog ringa o kolla.. Annars blir det nog inget kalas här inte..

    Jo ska fota med skinnet sen, det är hur grymt tjockt som helst...
Svar på tråden Pladderbebisarna Del 7