Inlägg från: zagolik |Visa alla inlägg
  • zagolik

    Pladderbebisarna Del 7

    GRATTIS HANNA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!! {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}


    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik

    Inne en snabbis,vi ska iväg till öppna Förskolan. Jag känner mig lite halvkass...snurrig i huvudet och mega trött då Emil vaknade X antal ggr i natt och var piggelin! Men näer vi kommit ut så kanske det känns bättre. Luft gör alltid susen! *försöker va positiv*

    H en fin dag alla,hörs senare!


    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik
    Hannnas skrev 2009-03-18 08:36:54 följande:
    haha här kommer man inte undan tack Nu kilar jag iväg o lämnar dagis o stannar kvar på "kvartsamtal" kul.. perfekt dag när man inte kan säga emot iaf *snorar*
    Trodde du det? På faceB är det fler som tänkt på dig!

    Kram!!!
    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik

    Heeej!

    Jag är sååååå illamående! Har fått feber här nu på em med!
    Och Emil har världens diaree{#lang_emotions_throwup} Kul va? Idag på öppna F så bajsade han ner sig fullständigt så det var på hela ryggen tom. 2 ggr Tur jag hade med ombyte. Till en gångs olycka ilf sen fick vi gå hem. Nu är blåbär på väg hem och majsvälling.

    Angii!! Håller tummarna för er med huset/lånet! Superspännande!


    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik

    Heeej!

    Skiiiitdålig idag. Var hos tandis med Emil i morses men jag spydde 2 innan vi gick och sen i en påse i bilen. Fy katten Så nu har jag ringt svärmor som ska komma och ta ut Emil så jag får vila. Vi har ju inte bäerttat nått om denna graviditeten men jag ska berätta när hon kommer hit. Hon undrar så och är orolig varför jag mår så dåligt hela tiden.

    Hanna: Stackars dig....att du än är dålig
    Honey: Bra att allt var bra!
    Lättja: Hejjar på dig!

    Nu ska jag förebereda så dom kan gå ut här sen. KRAM TILL ER!!!


    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik
    Honeyflowers skrev 2009-03-19 10:38:17 följande:
    zago: fyyy, har du fått ditt illamående även denna gravv? *stackare*
    Ja,det verkar så Jobbigast är att man har Emil brevid med liksom. Annars är det liksom lättare att gilla läget.

    Hoppas det vänder! Man ska ju aldrig sluta hoppas
    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik

    Hej!

    Lättja: Du kommer inte få nästa fredag...det vore ju illa men innan dess kommer bebisen! Supersäker! Förstår det är jobbigt. Verkligen jag förstår. Men den kommer komma inom kort och då tänker du inte på det här mer! Så vila och jag testade verkligen allt men inte sattes nåt igång. När jag väl var inställd på ingångsättningen och inte osv nåt på hela dagen så ta me tusan då kom ju Emil! Så det händer bara.!

    KRAM!!!

    Imorgon ska jag på säljträff så jag kollar in här på em. Ha en trevlig helg alla!


    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik

    Heeej vänner!

    Jag är fortfarande sjuk Fick veta idag att en kompis fått missfall. Och hon var i samma vecka som mig. Utan att jag visste det. Känns inte alls kul för mig

    Vet jag inte ska känna mig dum eller så men ni fattar...det är ingen lätt sits.

    Ja,ja...vet inte ens hur detta går. Jag har spytt och ja...det har kommit från båda håll  hela helgen så det har tagit på mina krafter...helt slut är jag. Hög feber och inte orkat nåt. Skulle varit på KICKOFF i lördags men fick skippa det. Inte läge och åka iväg efter en helt vaken natt och magproblem.

    Emils framtand har kommit fram nu äntligen. Så att man ser den! Men det är gnälligt och ännu mer nu när han märker att jag inte tar upp han. Orkar ju inte. Nu sover han så det är skönt.

    Hela helgen är det kalss här hemma för Eil för han fyller på Fredag så jag hoppas jag mår bättre tillsdess. Sen kommer nya sommarkollektionen så jag har fullt upp med massa träffar. Känner mig inte alls upplagd för det men det får gå.

    Lättja,ja du...det kanske blir att Emil och din plutt delar dag ändå!!! hANNA: Inga tips tyvärr så här just nu men ska fundera lite så hojtar jag om jag kommer på nåt.

    Lurk. Trist med huset Hoppas det snart kommer ett bättre boende för er snart!

    Angiie: Hur går det?? Blir det ert?? NO: Kram!! Vet till 100 % att ni klarar det. För det gör man .Men det känns jobbigt nu såklart. Men ni fixar det du och Anders!!!! Promise!!!! .-p


    ♥ Emil 080327♥
  • zagolik
    Hannnas skrev 2009-03-23 15:20:41 följande:
    zago... usch för att vara sjuk o gravid vet hur det är... har ju haft kräksjukan 2ggr denna grav + denna superförkylning som inte gett med sig än ... inte kul alls så man får gnälla... ledsamt med din väninna, tycker inte du ska känna dig dum på nåt vis, hon är säkerligen inte missunsam på nåt vis, förklara för henne hur du känner lite lagomt o stötta henne mkt så kommer ni fixa det fint
    Ja,du har helt rätt.Jag vet men det är så himla tråkigt så ska man själv vara glad. Hoppas hon blir gravid igen och det går bra. Så kommer det nog kännas bättre.

    Ja,du vet hur det är. HEMSKT!!!!! Mest när man har Emil brevid tycvker jag. Han fattar ju inte att jag måste hänga i toa direkt!!

    Stackare,är du fortfarnade dålig?? ärligt,vilar du nåt alls????!!!!???? För att få krafter igen så är det superviktigt! Vill dig väl
    ♥ Emil 080327♥
Svar på tråden Pladderbebisarna Del 7