• zagolik

    Pladderbebisarna Del 7

    {#lang_emotions_heart}Tråden för oss som hängt ihop under några år! Här fortsätter vi vidare! {#lang_emotions_heart}


    ♥ Emil 080327♥
  • Svar på tråden Pladderbebisarna Del 7
  • Hannnas
    after eight skrev 2009-06-09 11:19:16 följande:
    Sötis!
    Tycker hon ser grym o evil ut på den bilden jag
    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns & Ylvas mamma .?:*¨¨*:?.
  • Thezzizen

    hej igen

    nu är ja hemma äntligen...  det blev dagis, barnakuten o sen blöjhandling.  nu tänker ja bara sitta här en sväng innan ja ska få i killen käk,,,

    ja natten ni. N vaknade halv två o jag tror jag ammade (ngt trött), L vaknade två av att N var orolig o skrek som en tok,  Så tillslut fick jag sitta inne hos L hysteriskt vaggande N som fortf helst ville skrika från två till halv fyra.  Sedan fyra vaknade N igen och var ledsen, vid halv sex villle lovisa komma in till mig o fick göra det, men var vaken o vi gick upp sex.   TRÖTT!


    *Lovisa 071006* *Noel 090501*
  • angiee

    Hej flickor! Hur är det med er alla?

    Här är det full fart framåt. Hade en HEMSK natt med Vendla. HOn vaknade efter att ha sovit ca 1 timme igår kväll, vägrade somna om = hon ville komma in till oss. Men det ville inte jag, så till slut gick allt överstyr med en ledsen Vendla & en arg mamma, 2,5 h tog det innan hon somnade om igen & då sov hon oroligt. Fan! Hur ska man göra efentligen? Hon är OMÖJLIG att få somna om då hon vaknar på förkvällen. Om vi inte tar in henne till oss dvs. PUST!

    Idag ska ja till sjukan igen & hälsa på kompisen som förmodligen får lämna IVA idag efter 2 veckor. Hoppas! Det går framåt iaf!

  • Hannnas

    Thezz... åhh herregud vilken natt lider verkligen med dig jag hade INTE klarat det! barnakuten?? what?

    Angiee... uscha... jobbigt med sån natt/kvällning för dig med... avskyr när det blir så... fy


    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns & Ylvas mamma .?:*¨¨*:?.
  • after eight

    Härligt angiee att kompisen börjar må bättre!


    Mamma till Isabel 050105 och Vincent 071211
  • angiee

    Ja det är superhärligt! Det är lixom inte förens ngt händer som man blir medveten om livets betydelse!

  • Hannnas

    angiee... ja flåt att jag inte kommenterade det, tänkte på det på fb oxå... SKÖNT att din vän mår bättre!


    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns & Ylvas mamma .?:*¨¨*:?.
  • Thezzizen

    Angiee,  inga tips från mig ang natten kanske du förstår

    Hanna, ja vad skulle man göra? Jag kundeju inte klona mig även om det behövts. N har varit SÅ himla orolig och skrikig, mer än nånsin tidigare..

    Vi åkte förbi barnakuten då N hade 38,5 i morrontemp. Tycker inte såna småttingar ska ha det. Men det såg bra ut med crp o kissprov o öron o allt. Hade 38,1 när vi var där. Nu sover han, men han har inte ätit sen sju så han borde nog väckas snart..

    Han vägdes ju också och vägde 4420 g jämförst med 4405 g i torsdags. Är det inte lite lite med 15 gram + på fem dagar?


    *Lovisa 071006* *Noel 090501*
  • Hannnas
    Thezzizen skrev 2009-06-09 11:41:43 följande:
    Angiee,  inga tips från mig ang natten kanske du förstår .  Hanna, ja vad skulle man göra? Jag kundeju inte klona mig även om det behövts. N har varit SÅ himla orolig och skrikig, mer än nånsin tidigare..Vi åkte förbi barnakuten då N hade 38,5 i morrontemp. Tycker inte såna småttingar ska ha det. Men det såg bra ut med crp o kissprov o öron o allt. Hade 38,1 när vi var där. Nu sover han, men han har inte ätit sen sju så han borde nog väckas snart..Han vägdes ju också och vägde 4420 g jämförst med 4405 g i torsdags. Är det inte lite lite med 15 gram + på fem dagar?
    Kolik har väl sin peak nu vid 6v? fy så jobbigt, för er alla, o som om ni inte hade jobbiga nätter redan innan *svett*...

    Fick ni någon förklaring till den höga tempen? håller med dig om att man inte vill att så småttisar ska ha temp, fast det är väl de 4 första veckorna som är "värst" men ändå... förstår att du drog o kollade! Vad händer nu då? om tempen inte går ner? hur gör man med temp på så små??

    Jo det är väl kanske lite lite, vad sa de ang det då? men har man någon såndär "måste" gräns? det är väl om det fortsätter så som man kan undra el ge tillägg kanske...

    Jag tror ju min snorpa spräcker 5:an på torsdag jag
    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns & Ylvas mamma .?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pladderbebisarna Del 7