• Tilt

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 9

    Angående att man får fler extraslag och annat hjärt"strul" när man är hungrig, eller ätit är inte alls konstigt. Magen och matstrupen är två av dom faktorer som påverkar hjärtat mest. Samtidigt så handlar det om blodsocker vilket påverkas både vid hunger och vid intag av mat. Detta kan i sin tur påverka kroppen som i sin tur retar hjärtat hehe:) Men som sagt, det där med hunger och när man ätit är supervanligt! Hos alla, även dom som inte känner av det.

    Angående ablationen (som är vad jag förstår vad din mamma ska göra) så är själva operationen enkel och den sker under lokalbedövning. Man brukar få gå hem efter någon dag bara. Många (de flesta) blir helt återställda, andra inte, men det är lite som att leta efter en nål i en höstack ibland för att komma åt problemen.
    Men din mamma har i alla fall oddsen på sin sida att hon ska bli fri från alla lustigheter :)

    Någon skrev någonting om att det blir värre av att ligga på vänster sida, också supervanligt:) Tror jag alltid får det typ. Endel är känsligare än andra, men det är ju fortfarande inte farligt.

    åh, ja jag har hittat hit jag med :) Jag läser men skriver inte så ofta för jag har sällan nått vettigt att säga hehe :)
    Tjingeling

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 9