Inlägg från: pågmamman |Visa alla inlägg
  • pågmamman

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 9

    Mirjami: Håller oxå en tumme för din mamma :)

  • pågmamman

    Carla: Vad skönt att du har en så bra läkare! Håll hårt i honom :) & du - vad bra att läkarna var nöjda & att du kämpar på & jobbar på att må bättre :) kram på dig

  • pågmamman

    Åh - e så GLAD för denna tråd! Kännt mig starkare faktiskt sen jag hittade er och hört så många stories som liknar min egen och fler som har läkare som bedyrar att åkomman inte e farlig & som kämpar för att lita på detta etc! KRAM på er!

  • pågmamman

    snartvår: absolut låter som samma som jag har - men jag har blivit "utskriven" från kardiologen! & min puls brukar kunna ligga runt 140 ett bra tag efter "attackerna" - i alla fall 1/2 timme - timme på akuten en gång typ 2 timma!! Håller med låter likt som ditt och jag äter bara inderal (betablokerare) vid behov! Kunde de se att rusningen utlöstes av xtraslagen eller kom extraslagen för att försöka neutralisera hjärtrusningen? De måste ju i alla fall tyckt det var bra att pulsen ej gick över 150? Vad menade de med att pulsen sedan blev normal? Ca 100 eller lägre? De trodde inte den höga pulsen kunde bero på att du blev rädd för xtraslagen? Vad är sves? Äter du seloken vid behov eller dagligen? Mina problem förvärrades då jag fick seloken så jag fick sluta med den!

    Många frågor blev det! Men det viktigaste av allt - menade de fortfarande att det var ofarligt även om det naturligtvis e besvärligt? Hoppas du e nöjd i alla fall och att du känner dig tillräckligt utredd och tagen på allvar. :)

    Jag har oxå problem ibland av att gå runt med lite förhöjd puls om jag typ e på fest, äter lite mycket, har mkt att göra på jobb etc - då ligger puls runt 100 fast jag sitter still!

  • pågmamman

    Hur e läget tjejer? Varit tyst här ett tag nu. Hoppas att det e ett GOTT tecken - att allas hjärtan hållt sig lugna & fina :) Sitter i kväll med en nervös känsla av att hopp & rusning lurar i bröstet på mig - håll en tumme att det stannar vid just "en känsla" - orkar verkligen inte tackla hopp/rusning i kväll - vill bara gå & lägga mig, somna sött och vakna pigg och lugn i morgon - med en skön vilopuls på si så där en 60 - 70! Om jag tänker så - så kanske blir det så..... :) kram

  • pågmamman

    hemlis: Hoppas semester & vila gör susen :)

    LillaPinglan: Vad skönt att det verkar lite lugnare för dig nu :) Har glömt - hur e det äter du ngn medicin?

    Det gick bra i går kväll! Men vaknade vid 3 - 4 med ett fladdrande hjärta - kändes obehagligt, som vanligt inga hårda dunkande utan mer fladdrande och pulsen låg nog runt 100 - 110. Hade svårt att somna om - men hjärtat lugnade sig efter ett tag. Men e SÅ trött i dag :( & har haft lite jobbigt hög vilopuls hels dagen. E precis före mens & då burkar det mesta vara pest.

  • pågmamman

    Jag tar lergigan - som precis som atarax e ett antihistamin. Tar 25 mg inför natten - sover mkt lugnare, knappt uppvak & sällan rusning på natten när jag tar dem. Läkarna har dock tyckt att jag skulle ha en grund medicin som SSRI & bar ata lergigan vid behov! Men vågar ej testa SSRI - skulle inte orka med att få hjärtklappning mm som man ju kan få som biverkan....

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 9